vrijdag 2 mei 2014

Essence cookie & cream handcreme


 
Een handcrème met een lekkere geur is voor mij echt een must. Stinkt een handcrème dan draag ik hem eigenlijk helemaal niet. ik vind het gewoon niet lekker om constant die vieze geur te ruiken. Ik vond het dan ook echt super leuk toen essence met een hand crème kwam die naar koekjes ruikt. Ik was vooral erg benieuwt of de geur niet heel chemisch zou zijn.

 
De verpakking vind ik echt geweldig! Hij ziet er super leuk uit en past helemaal bij het thema. De verpakking is niet alleen maar leuk maar ook nog eens heel erg handig. De verpakking is niet heel erg groot waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen maar ook is hij niet heel er klein waardoor je wel veel product heb. Door de klik dop is hij ook nog eens handig en snel in gebruik.

Zoals ik al zij heeft de verpakking een klik dop. Dit vind ik toch het handigst. Je kunt zo de dop niet kwijtraken en het werkt gewoon makkelijk en snel.

De substantie is best wel dik. Het voelt echt aan als een hele volle crème. Ondanks dat trekt hij toch redelijk snel in. iets minder snel dan een hele dunne crème, maar niet zo langzaam dat het vervelend is. de crème doet ook echt iets voor mijn handen.
En dan de geur. De geur is echt geweldig! Hij ruikt gewoon echt naar koekjes. Het is geen chemische geur, maar een hele lichte koekjes geur.

Ik vind de handcrème echt heel erg fijn! Hij ruikt lekker, verzorgt mijn handen en heeft een geweldige verpakking. Hij kost 1,99.

7 opmerkingen:

 1. Oeh, pretty! Wat leuk dat de handcreme echt naar koekjes ruikt, zelf gebruik ik eigenlijk nooit handcreme.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben iemand die niet echt veel handcreme gebruikt, dus deze skip ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wilde deze echt graag hebben, want ik heb nog een handcreme nodig en deze is zo goedkoop en leek me heerlijk! Maar ik ben al bij drie Kruidvats geweest, overal uitverkocht :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik hoor van heel wat mensen dat ze nu voor 50 cent in de opruimbakken liggen!!

   Verwijderen
 4. Great products! I love them:)

  theprintedsea.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt me echt een hele fijne handcréme en heb er veel goede dingen over gelezen! X

  BeantwoordenVerwijderen