woensdag 30 april 2014

nagel update


 
Heel even hebben jullie wat meer nagel artikelen van mij kunnen zien. Ik had belooft om wat meer artikelen over nagels te plaatsen omdat mijn nagels eindelijk weer wat langer en sterker waren. Helaas was dit al snel niet meer zo en kwamen er ook geen nagel artikelen meer online. Het leek me daarom wel leuk om vandaag eens een update te geven over hoe het met mijn nagels gaat.

 
Om maar meteen met de deur in huis te vallen mijn nagels zijn weer erg kort en niet zo sterk. Het is de laatste tijd nogal druk geweest waardoor ik ze totaal niet heb verzorgt. Door het werk dat ik deed braken mijn nagels echt af als ik ze niet voldoende verzorgden. Doordat ze afbraken verloor ik zelf een beetje de hoop en ben ik ook weer gaan bijten.

Omdat ik volgend jaar ga beginnen aan de opleiding schoonheidsspecialist en stage ga lopen bij de Douglas wil ik mijn nagels wel weer goed gaan verzorgen en ben ik ook meteen weer gestopt met bijten. Ik werk nu ergens anders en heb nu ook ander werk waar ik mijn nagels niet meer zo erg mee belast. Ik ga nu dus wel proberen om mijn nagels weer netjes te verzorgen en mijn handen er weer wat beter uit te laten zien.

Wat ook helpt is dat mijn nagels niet te lang mogen zijn. voor de opleiding schoonheidsspeicaliste moeten je nagels eigenlijk zo kort mogelijk zijn. Maar voor de stage bij de Douglas moet ik mijn nagels wel netjes gelakt hebben. Daarom moet ik ze wel netjes verzorgen en een beetje een midden weg vinden tussen lang en kort. Zo hoef ik ze niet heel erg lang te laten groeien (zoals op de foto hierboven) maar heb ik wel nette en verzorgden handen.
Misschien komen er dan ook weer meer nagel artikelen online. Ik beloof niks maar vond het wel leuk om jullie even op de  hoogte te brengen waarom er geen artikelen meer over nagels online komen!

1 opmerking:

  1. De mijne zijn ook helemaal kort, alles afgebroken. Voor de nailart op mijn blog gebruik ik nu nailwheels. Ideaal om toch de creaties te laten zien.

    BeantwoordenVerwijderen