woensdag 7 mei 2014

Action oogschaduw palette


 
Het max oogschaduw palette licht al een hele tijd in mijn stash, maar heb ik nooit echt aandacht aan besteed. Hij is dan ook een tijdje geleden in een artikel langs gekomen over producten die ik meer zou moeten gebruiken. Laatst heb ik hem weer een paar keer gebruikt dus het leek mij wel leuk om er een review over te schrijven. ben je benieuwt? Lees dan snel verder.

 
De verpakking vind ik best wel mooi. hij is gewoon zwart, en dat vind ik altijd wel prima. voor een palette met 18 kleuren er in is hij ook niet enorm groot, wat ook erg handig is als je hem mee wilt nemen. De verpakking zit ook erg stevig in elkaar.

In het palette zitten natuurlijk de oogschaduws, maar ook nog een spiegel. Kan erg handig zijn als je je ergens anders wilt opmaken.

 
Dit zijn de kleuren die erin zitten. het zijn vooral erg mooie natuurlijke kleuren. Alleen de bovenste rij zijn roze kleuren.

Hier zien jullie de swatches van de bovenste rij. Dit zij allemaal roze tinten. Qua oogschaduw ben ik hier niet zo gek op. ik vind roze oogschaduw best wel lastig om mee te werken. de laatste kleur, een bordeaux kleur, vind ik wel echt heel erg mooi.

 
De tweede rij vind ik wel weer heel erg mooi. het zijn wat lichtere natuurlijke kleurtjes.

 
De laatste rij vind ik ook echt heel erg mooi. dit zijn wat donkerdere kleurtjes.
De pigmentatie van de oogschaduws vind ik echt heel erg goed. ze zijn iets wat poederig maar ze werken toch wel heel erg fijn. Ik vind van de twee laatste rije de kleuren echt heel erg mooi. de eerste rij daar ben ik iets minder weg van, maar dat is een kwestie van smaak.

Ik ben erg tevreden, en kan dit palette zeker aanraden. Hij is natuurlijk te koop bij de Action.

9 opmerkingen:

 1. Normaal zou ik zoiets nooit meenemen omdat ik denk mwah maar dit ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw de pigmentatie is echt heel goed! Het lijkt me een fijn palette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze palet ook, best goed he!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb het altijd zien liggen in de Action ,maar plots is het weg. jammer dat ik er nooit 1 had van mee genomen. ik wou het dan zeker proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een goede pigementatie had ik niet verwacht :-o
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat de foto's niet goed belicht zijn... maar ik krijg wel een goede indruk van het palette. Zou deze nog te koop zijn?

  Stéphanie // aphelium.org

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dit is gewoon buitenlicht dus ik kan helaas niet veel anders. ik weet niet zeker of de palette nog te koop zijn.

   Verwijderen