dinsdag 27 mei 2014

5 budget producten.


 
Ik ben gek op budget producten. Het is altijd leuk om te zien dat budget producten ook heel erg goed kunnen zijn. Omdat ik heel erg van budget producten hou leek het mij wel leuk om 5 budget producten uit mijn stash te laten zien die ik heel erg fijn vind. Dus ben jij nog op zoek naar fijne budget producten. kijk dan snel verder of er iets voor jou bij zit.

 
Laten we beginnen bij de make-up. Qua foundation ben ik echt dol op Catrice. niet alleen de photo finish foundation die op de foto staat is heel erg fijn, maar eigenlijk alle foundations van Catrice. Foundation is meestal een van de duurste producten als het gaat om make-up maar de foundations van catrice zitten tussen de 6 en 9 euro.
Voor lipsticks kun je erg goed bij essence terecht. Sinds hun lipstick lijn is vernieuw ben ik, en veel andere, gek op hun lipsticks. ze hebben leuke kleuren, mooie verpakkingen en goeie kwaliteit. En het leukste is natuurlijk dat ze maar 2.39.

En als laatste make-up product kan de oogschaduw natuurlijk niet ontbreken. Soms kan het namelijk heel erg lastig zijn om kwalitatief goeie oogschaduws te vinden voor een goeie prijs. Ik ben echt enorm fan van de palette van sleek en gelukkig zijn die dan ook helemaal niet duur. een palette kost 9,95 en dan zitten er 12 kleuren in het palette. Het enige nadeel is dat je sleek online moet bestellen.

En dan gaan we over naar verzorgingsproducten. Qua lichaams producten vind ik het altijd moeilijk om goeie body butters te vinden. Body lotions heeft elk goedkoop huidverzorgings merk maar body butters vaak niet of ze zijn dan zo zacht als lotions. Gelukkig heeft Kruidvat eigen merk een paar heerlijke body butters die echt zo hard zijn als een boter en heerlijk ruiken. Ze voeden mijn huid echt goed en de geur blijft heel licht hangen. Ze kosten 2.49.

En als laatste een huidverzorgingsproduct. Ik vind het namelijk ook altijd moeilijk om een goedkoop goed serum te vinden. Vaak lees ik dan ook dat veel mensen helemaal geen serum gebruiken. Gelukkig heeft Hema 2 nieuwe huidverzorgingslijnen waar onder andere een serum in zit. Dit serum werkt echt super en is maar 3,50. Naast het serum vind ik eigenlijk de hele it’s my beautiful skin day lijn echt een budget aanrader!

wat zijn jou budget aanraders?

5 opmerkingen:

  1. k vind de Essence mascara's ook wel goed onder andere de maximum volume mascara ( gorene verpakking )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn absolute budgetaanrader is het transparant setting poeder van Catrice. Echt evengoed als mijn dure MAC poeder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijne producten ! De foundation, lipstick en het sleek palette heb ik zelf ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijne producten! Mijn favoriete budget producten zijn BBcream Catrice 020rosebeige & de lipstick van Catrice & lipgloss van essence!
    X

    BeantwoordenVerwijderen