maandag 26 mei 2014

Catrice blush parels


 
Er licht weer een nieuwe LE in de Catrice schappen genaamd Haute Future. Ik was niet echt van pan om er veel van aan te schaffen, maar de blush parels kon ik echt niet laten staan. Eigenlijk kan ik geen een product dat parels bevat laten staan want nog niet zo heel erg lang geleden konden jullie ook al de parels van essence zien op mijn blog.

 
De verpakking is prachtig, maar verschrikkelijk om te fotograferen. Ik heb de verpakking met geen mogelijkheid mooi op de foto kunnen krijgen.
De verpakking is echt best wel groot. Zeker vergeleken met mijn andere blushes is het echt een grote verpakking. Maar dat neemt niet weg dat hij echt prachtig is! Het is dan ook geen product die ik overal mee naar toe wil nemen. Meer een eye catcher voor in je stash.

 
Wat wel erg handig is, is dat er een soort plastic hoesje over de parels heen licht. Wil je hem toch meenemen ben je er in ieder geval zeker van dat je parels het overleven. Vind je dit vervelend kun je het er natuurlijk gewoon uit halen.

 
De parels zijn er in een, echt prachtige, kleur genaamd CO1 iROSEdescent. Er zitten licht tot donker roze parels doorheen met een prachtige glans.

 
Ik vond het moeilijk om een mooie swatch te maken omdat het op de camera bijna niet te zien was. In het echt kon ik echter de kleur wel heel erg goed zien. Het is een hele lieve roze kleur. echt de perfecte kleur voor bij een glowy huid met een heftige ooglook.
In gebruik vind ik het ook een prima product. je haalt gewoon je kwast over de parels en brengt de blush aan. wil je een iets donkerdere blush kun je ook alleen over de wat donkerdere parels gaan maar ik vind de combinatie persoonlijk het mooist.

De parels zijn een deel van de LE dus wil je ze nog scoren wees er dan snel bij.

1 opmerking:

  1. De Blush is zo mooi <3! Ben zo blij dat ik het ook gekocht heb!
    X

    BeantwoordenVerwijderen