dinsdag 8 april 2014

opgemaakt #4


 
Het is weer tijd voor een opgemaakt artikel. Mijn opgemaakt bakje zat weer propvol. Ik merk dat nu ik dit soort artikels maak ik het veel leuker vind om producten op te maken. En dat is een goed teken! Ik heb dit keer wat meer producten op 1 foto gedaan, zodat ik niet heel erg veel foto’s heb en het artikel niet super lang word. Ik hoor graag van jullie wat jullie hiervan vinden!


Watjes maak ik altijd wel op. die gebruik ik gewoon ongelofelijk veel. Ook deze keer zijn er weer twee verpakkingen wattenschijfjes doorheen gegaan. Ik gebruik die van de Etos omdat mijn moeder die altijd voor me meeneemt. Ik vind ze prima werken.
Mijn favorieten masker van Dr. Van der Hoog is het luxury lotus litchi masker. Dit is een scrub masker. Nadat ik dit masker had gebruikt voelde ik echt verschil, en zag mijn huid er een stuk beter uit. ik heb deze keer het laatste luxury lotus litchi maskertje opgemaakt en ik hoop dat ik hem nog een keer tegen kom.

De reinigende neusstrips van de Kruidvat zijn ook eindelijk op. ik gebruik helemaal niet zo vaak neusstrips en maak ze dan ook niet snel op. ik ben niet zo gek op neusstrips. Ik vond deze wel goed werken maar ik ben er gewoon niet zo een fan van.
De oog make-up remover van de Kruidvat heb ik voor de tweede keer opgemaakt. Deze reiniger reinigt makkelijk en zacht je ogen. Ik vind dit echt een heel erg fijn product. ik koop al een tijdje geen nieuwe oogreinigers meer omdat ik eerst alles wil opmaken, maar daarna ga ik deze weer aanschaffen.

Nog een oogreiniger. Namelijk de demake-up oogreiniger. Ook deze vond ik heel erg fijn. Het enige minpuntje was dat hij best wel snel is opgegaan. Maar ook deze zou ik wel opnieuw willen gebruiken.

De photo finish foundation en de infinite matt foundation zijn al lange tijd favoriet bij mij. Ik heb nog een paar flacons liggen van de photo finish foundation omdat deze natuurlijk uit het assortiment is gegaan. Maar de infinite matt foundation is nu echt op en ik heb helaas ook geen back ups meer.
De pretty perfect eye roll on concealer is niet op. integendeel deze heb ik denk ik maar 2 keer gebruikt. Maar ik vind hem gewoon totaal niet fijn, dus ik doe hem weg. De concealer is heel dun en waterig waardoor hij totaal niet dekt. Ook de verpakking is helemaal niet handig. Jammer, maar gelukkig was het een goedkoop product.

En dan nog een aantal mascara’s. ik maakte laatst de they’re real mascara van Benefit op. deze mascara is echt geweldig! Maar na aanleiding daarvan besloot ik maar eens mijn mascara’s op te ruimen. Hier kwamen nog 3 uitgedroogde mascara’s uit. namelijk de miss sporty incrediball mascara. Deze was ook echt heel erg fijn. De stays no matter what mascara van Essence. Deze vond ik niet heel erg bijzonder. En de het big lashes volume boost mascara van Essence. Hier gebruik ik nu een back up van want hij is heel erg mooi.

 
Ook mijn nagellak moest nodig weer eens opgeruimd worden. hier uit kwamen ook een hoop nagellakjes die uitgedroogd of op waren. Ik zal ze hier alleen even benoemen.
Essence colour&go nagellak. (naam is eraf)

Claires glitter nagellakjes in het zilver, paars en roze. (zonder naam)

Miss sporty crack me up crackle nagellak in een blauwe kleur. (zonder naam)

Etos quick dry topcoat.

CKS nagellak in 01 high risk pink.

Essence colour&go nagellak in 07 rock it, baby!

Een gouden nagellak zonder iets erop.

 
De toni&guy haarspray hebben jullie kunnen zien in een glossybox unboxing. Deze heb ik erg veel gebruikt als ik krullen ging maken. Deze haarspray maakten mijn haar niet knapperig maar zorgde er wel voor dat mijn haar gewoon goed bleef zitten.

De vogue douche gel vond ik zelf niet zo heel erg fijn. Ik vond de geur gewoon niet echt lekker. mijn moeder heeft deze dan ook opgemaakt.

En als aller laatste twee pincetten. Ik gebruik nu een prima pincet van Essence. Die werkt erg goed en ziet er nog goed uit. deze twee pincetten zien er niet meer zo goed uit en werken beide totaal niet fijn. Daarom is het tijd om ze weg te gooien. De bovenste is van de Action. dit is een pincet met een lampje erin. De onderste heb ik bij de so low gekocht.

En dat waren de producten die ik heb opgemaakt. Ik ben erg benieuwt hoelang het duurt voor ik mijn opgemaakt bakje weer vol heb zitten. ik hoor ook graag van jullie in de comments wat jullie hebben opgemaakt en wat jullie ervan vonden dat er meer producten op 1 foto staan.

6 opmerkingen:

  1. Hoop producten heb je opgemaakt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook best wat uitgedroogde lakjes. Die moet ik echt eens weg gaan gooien. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een hoop en leuke producten heb je opgemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je veel opgemaakt. Ik wist niet dat de Photo Finish foundation niet meer te koop was van Catrice. Wat jammer, ik vind deze echt geweldig en mijn flacon is bijna op :(.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. eerlijk gezegd weet ik het niet helemaal zeker. ik heb ze namelijk toen het assortiment veranderde met 50 % korting gehaald dus ik dacht dat ze der uit gingen. maar volgends mij heb ik ze later nog wel gezien.

      Verwijderen
    2. Ze zijn er inderdaad uit.. Helaas!

      Verwijderen