woensdag 9 april 2014

Action oogschaduw potloden


 
Soms als ik producten zoek om te reviewen dan bedenk ik een soort van onderwerp, en ga opzoek ik mijn stash. Deze keer zocht ik een paar producten die heel erg budget waren op te reviewen. Ik kwam deze twee oogschaduw potloden tegen van de Action. deze besloot ik eens beter te gaan bekijken en te gaan reviewen.

 
De verpakking is niet zo mijn ding. Ik vind de potloden wel heel erg dik en de zilveren letters zien er wat goedkoop uit. ook is de dop heel erg onstabiel en druk je hem er snel te ver op. je kunt aan de doppen op de foto ook zien dat ze al zijn gaan splijten. Ik zou deze pennen dan ook niet zo heel erg snel meenemen omdat ik erg bang zou zijn dat de dop er in mijn tas af valt.
 
Ik heb hier het product er helemaal uit gedraaid zodat je kunt zien hoeveel product er nou precies in zo een pen zit. Ik vind het systeem van het draaien aan de onderkant echt top, werkt prima. maar bij deze producten gaat het toch niet echt soepel. Het voelt gewoon niet zo stabiel aan als ik aan de onderkant draai.
 
Ik noem deze producten wel oogschaduw potloden maar eigenlijk zijn ze ook voor je lippen. Nu heb ik 2 kleuren die ik absoluut nooit op mijn lippen zou gebruiken. De lichte kleur is veelte licht en laat mij er nogal dood uit zien. De bruine kleur is gewoon te donker en bruin kan ik ook niet hebben als lipkleur.
Ik kocht ze dan ook als oogschaduw. De lichtste kleur leek mij erg fijn als highlighter en de donkere kleur gewoon als basis op het ooglid. Er zijn in totaal ongeveer 5 tinten.

 
De pigmentatie is super. Echt heel erg mooi. Ik vind de kleuren ook nog best wel mooi. helaas zitten er echt hee chunky glitters is. ik hou hier echt niet van. Niet in oogmake-up, gezicht make-up of lipproducten. Chunky glitters horen wat mij betreft niet in beautyproducten thuis. Als we glitters willen dan kopen we wel losse glitters.
Helaas. Ik gebruik deze producten bijna nooit meer door de glitters. De verpakking is niet super maar als het product echt fijn was geweest dan neem ik dat nog wel voor lief. De potloden kosten 0.69 euro per stuk.

2 opmerkingen:

  1. Jammer dat je er niet tevreden over bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de glitters ook maar niks. Maar ik ben blij dat ze smeerbaar zijn.

    BeantwoordenVerwijderen