donderdag 3 april 2014

NYC duo review


 
Er is al een hele tijd een actie bij NYC dat je voor 2 producten 5 euro betaald. Ik heb daar zeker gebruik van gemaakt en het leek mij wel leuk om beide producten in 1 keer te reviewen. Deze producten stonden beide op mijn verlanglijstje en de actie kwam voor mij dus als geroepen.


Laten we beginnen met het product waar ik echt enorm benieuwt naar was. Ik heb het over de City proof twisteble intense lip color. Deze lipproducten heb ik echt al op heel erg veel blogs voorbij zien komen. Ik was er al meteen van onder de indruk. De kleur 51 canal st coral sprak mij meteen al aan. daarom was de keus om er een te kiezen ook niet heel moeilijk.

Het is een oranje kleur, en zoals jullie wel eerder hebben kunnen lezen zijn oranje lip en blush kleuren helemaal mijn ding. Het is echt zo een stick die je uit kunt draaien door aan de achterkant te draaien. Deze verpakkingen zie je steeds meer. naast de dop vind ik de rest van de verpakking heel erg mooi!

De kleur is heel erg mooi. het product is romig en voelt erg fijn aan op mijn lippen. Hij blijft niet mega lang zitten omdat hij zo romig is. maar dit vind ik niet zo heel erg omdat hij mijn lippen ook niet uitdroogt.
De kleur is prachtig. hij geeft mijn lippen niet direct een knal oranje kleur, maar gewoon een hele warme oranje gloed.

Ik vind de intense lip colors van NYC heel erg mooi en er zijn nog veel meer kleuren! Dus is deze kleur niets voor jou ga dan even kijken bij NYC zelf voor de andere kleuren.

De oogschaduwpalletjes van NYC vond ik er ook altijd al erg mooi uitzien, maar ik kocht er eigenlijk nooit een. Met deze actie had ik het voor het kiezen en kon ik er eindelijk een uitzoeken.
De verpakking vind ik wel mooi. het is een stevige handige verpakking die je makkelijk mee kunt nemen. Ook ziet hij er gewoon goed uit en ik vind het altijd wel mooi om ze kleuren door de verpakking heen te kunnen zien.


Ik ging voor het pallet in de kleur 817 south street seaport. Prachtige tinten die echt heel erg bij mij passen. Er zit een donker bruine kleur is, een licht bruine kleur, een licht roze kleur en een matte witte highlighter. Een perfect pallet om een hele look mee te kunnen maken. Zowel een avond look als een look voor overdag.

De pigmentatie is heel erg goed! alle kleuren geven erg veel kleur af. De kleuren lijken matt maar hebben allemaal wel een lichte glans.
De structuur van de oogschaduw is heel erg fijn en zacht. Ze zijn heel licht iets wat poederig maar daar irriteer ik mezelf niet aan, en zolang je goed je kwast afklopt is er ook weinig kans op fall out.

Ik vind beide producten echt heel erg fijn. Ik gebruik ze ook echt heel vaak. Soms heb ik producten die ik heel erg fijn vind maar tenslotte nooit meer gebruik, deze producten gebruik ik nog zeker wekelijks. Ik koop eigenlijk niet veel producten van NYC en waarom snap ik nu helemaal niet meer. ik loop als ik in de Kruidvat ben eigenlijk meteen naar Essence en Catrice en vergeet NYC vaak ene beetje. het is denk ik nu toch wel tijd om Essence en Catrice schappen even voorbij te lopen en wat meer te gaan kijken bij NYC.
De intense lip colour kost 3.99 en het pallet 3.99. ik betaalde nu dus 5 euro voor de producten samen.

4 opmerkingen:

  1. ziet er echt fijne producten uit! nou ik eb de Big Bold bronzer van NYC en die is zo goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt mij een mooi lipproduct. Ben benieuwd hoe deze je staat.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Twee leuke producten, ik ben benieuwd naar het paletje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De kleur van de lip colour is heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen