donderdag 3 april 2014

extra artikel: nieuwe Essence my skin producten.

Vandaag komt er een extra artikel online met de nieuwe producten uit de pure skin lijn van essence. Vanaf mei 2014 zullen de nieuwe my skin producten te koop zijn. Ik heb best wel veel my skin producten uitgeprobeerd en moet zeggen dat ik over de meeste producten toch wel erg enthousiast was. Toch ben ik niet ontzettend benieuwt naar deze producten. Toch leek het mij wel heel erg leuk om ze even aan jullie te laten zien!

Essence komt met een lijn voor de normale huid en een lijn voor de gecombineerde huid. De lijn voor de normale huid bevat Limoen & Komkommer. Essence beloofd een frisse boost en een heerlijk zachte huid. De lijn voor de gecombineerde huid bevat Lychee & Druiven. Hierover zegt Essence dat het een milde verzorging is met een stralende teint.

Ik begin met de producten voor de normale huid.
essence my skin soft cleansing gel                                   
Intensieve en tegelijkertijd milde reiniging: my skin soft cleansing gel verwijdert vuil, make-up en overtollige talg. Limoenolie en komkommersap geven de huid een frisse boost en glycerine en panthenol reguleren de vochthuishouding. Voor het ideale resultaat breng je de gel aan op een vochtige huid – zachtjes masseren tot er een schuim ontstaat en afspoelen met lauwwarm water.
Consumentenadviesprijs: € 2,29
essence my skin refreshing cleansing wipes                        
Een heerlijke opfrisser voor onderweg! De praktische reinigingsdoekjes verwijderen niet alleen vuil en waterproof make-up, de huid ziet er ook meteen weer stralend en fris uit! De speciale formule, zonder alcohol en parabenen, droogt de huid niet uit en biedt ultieme frisheid dankzij de combinatie van limoenolie, komkommerextracten en panthenol.
Consumentenadviesprijs: € 1,89


essence my skin moisturizing cream                                        
Een satijnzachte huid! De luchtige formule voor de normale huid trekt supersnel in en geeft de huid een intensieve vochtboost. Limoenextracten en komkommersap verfrissen de huid en de toegevoegde sheaboter zorgt voor ultieme zachtheid. Breng ‘s morgens en ‘s avonds aan op de gereinigde huid. Kan ook prima dienen als basiscrème voor je make-up. Vrij van kleurstoffen.
Consumentenadviesprijs: € 2,69
Bij de persfoto’s zat er ook nog een foto bij van een sheet mask. Hier stond verder in het persbericht niets over. ik zet de foto bij dit artikel maar ik heb er verder dus geen informatie over. ook weet ik niet zeker of dit product wel in de winkels komt te liggen.
Dit waren de producten voor de normale huid. nu gaan we verder met de producten voor de gecombineerde huid.

essence my skin mattifying cleansing gel                                
De huid in balans! Deze milde gel reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert make-up en vuil. Een combinatie van lychee-extracten, druivenpitolie en panthenol verfijnt de poriën en ontdoet de huid van overtollige talg. Voor het beste resultaat breng je de gel aan op een vochtige huid - masseer tot een licht schuim ontstaat en spoel dan af met lauw water. Vrij van kleurstoffen.
Consumentenadviesprijs: €2,29.

essence my skin mattifying cleansing wipes                           
De zachte reinigingsdoekjes verwijderen vuil en make-up tot diep in de poriën. De milde formule met lychee-extracten, druivenpitolie en allantoïne verzorgt de droge huidzones en matteert de glimmende T-zone - perfect dus voor een combineerde huid! Zonder alcohol of parabenen en ook ideaal om te gebruiken voor de gevoelige huid rondom de ogen.
Consumentenadviesprijs: €1,89.

essence my skin mattifying cream                                                  
Een prachtige, matte teint? Deze lichte crème is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de gecombineerde huid. De formule is verrijkt met verzorgende lychee-extracten en druivenpitolie en matteert de glimmende T-zone. Breng eenvoudigweg elke morgen en avond aan op de gereinigde huid – ook ideaal te gebruiken als make-up basis. Vrij van kleurstoffen.
Consumentenadviesprijs: €2,69.
en dit waren de producten voor de gecombineerde huid. Zoals ik net al zij zaten er bij de persfoto’s meer producten bij dan in de persinformatie. Zo zaten er dus ook nog twee foto’s bij van producten voor de droge huid. ook hierover heb ik dus geen informatie, maar ik wilde ze er wel graag bijzetten.


Heel erg benieuwt ben ik niet naar de producten, maar ik hoop wel dat de producten voor de droge huid ook naar Nederland komen. De producten liggen vanaf mei in de winkels in Nederland en België.

1 opmerking:

  1. leuk dat dit in de winkels komt te liggen. het zijn toch dezelfde producten maar dan met een andere verpakking?

    BeantwoordenVerwijderen