woensdag 2 april 2014

Andrelon go for texture creme wax


 
Producten die je haar extra structuur geven daar ben ik tegenwoordig echt dol op. je kan zoveel meer met je haar als het wat meer textuur heeft en als het wat stugger is. naast dat ik droogshampoo een heel fijn product vind om mijn haar stugger te maken, heb ik nu ook de go for texture crème wax uit de pink collectie van Andrelon al even in gebruik.


Het product zit in een super leuke verpakking! Ik vind de verpakkingen uit de pink collectie heel erg leuk. Ze passen goed bij de collectie, en toch ziet het er ook echt uit als een haar styling product. de verpakking is een tinnen blik. Zo een ‘blik’ verpakking vind ik ook wel heel erg passen bij haarproducten.
De verpakking is stevig. Je zou hem makkelijk mee kunnen nemen.

De structuur is echt een crème, logisch als je naar de naam kijkt. Wat ik belangrijk vind ik dat het ook in mijn haar opdroogt als een crème wax. Dus niet dat het de gehele dag lijkt alsof mijn haar op die plek nat is. en gelukkig droogt de wax ook helemaal semi matt op.
En de crème is roze! Kan het nog leuker? Ik vind het super leuk dat het product zelf ook roze is. past helemaal in de collectie.

Wax is eigenlijk meer een product voor korte haren. deze wax is dan ook om een korte coupe helemaal in model te kunnen brengen. Andrelon zegt ook dat je door de crème textuur door de dag heen je coupe kan restylen. Of dit waar ik heb ik natuurlijk niet kunnen testen.
Maar waar gebruik ik crème wax dan voor? Ik gebruik het, het meeste om gewoon plukjes in model te brengen. Je heb altijd die eigenwijzen plukjes die net niet willen en steeds de andere kant uit springen. Die plukjes kun je makkelijk op zijn plek houden met een beetje van dit product. ook heb ik wel een wat pluis bij mijn scheiding, ook dit kun je tegengaan met dit product. als ik krullen heb gemaakt gebruik ik dit product om de krullen er langer in te laten zitten, om mijn haar te stylen en om pluis tegen te gaan.

Echt een handig product dus! Niet alleen voor kort haar maar ook voor lang haar kan dit product echt een must zijn! ik heb hem weten te scoren bij de prijs mepper voor 2,50. Ik weet niet of deze nog te koop is bij de Kruidvat maar mocht je hem tegenkomen dan kost hij daar 4,99.

2 opmerkingen:

  1. ik wil al een tijdje de haarmousse van de pink collectie maar ik vind het niet in mijn Kruidvat?

    BeantwoordenVerwijderen