dinsdag 29 april 2014

Rimmel glam eye palette


 
Het glam eyes oogschaduw palette komt uit een oude collectie van Rimmel en is daarom nu te krijgen bij winkels zoals de Action en de Big bazar. Ik was meteen aangetrokken tot dit palette en heb hem daarom ook meegenomen. Het is altijd leuk om zulke producten later alsnog te kunnen aanschaffen voor een leuk prijsje.


De verpakking vind ik prachtig. hij is klein en stevig dus makkelijk mee te nemen. En het patroon is de oogschaduws is heel erg mooi.

In het palette zit een hele mooie gele highlighter, een roze kleur voor op het ooglid, een licht bruine en een donker bruine kleur. voor mij zijn dit echt de perfecte kleuren voor een basic ooglook.
het patroon van de oogschaduws zijn heel erg mooi maar niet heel erg praktisch. Het zijn hele kleine vakjes waardoor je er niet altijd even makkelijk met je kwast doorheen kan. Ik heb er tijdens het aanbrengen niet heel erg veel last van, maar ik merkte het vooral tijdens het swatches.


De pigmentatie is echt heel erg mooi. de oogschaduws zijn niet kruimelig maar hebben juist een hele fijne structuur.

Ik ben heel er blij met dit palette. De kleuren zijn mooi, ze zijn van goeie kwaliteit en het paletje was helemaal niet duur. Ik heb dit palette gekocht bij de Action voor 2,00.

6 opmerkingen:

 1. this looks like such a great palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb het ook zien liggen, maar was weg van de nagellakjes van Sally hansen. wel jammer dat het moeilijk is om soms bij elke vakje te komen om te swatshes, maar wel leuk patroon met de vlag van London!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie swatches, ik heb ook dit palette in andere kleurtjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie Palette! En de pigementatie ziet er heel erg goed uit :-D X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het patroontje ziet er leuk uit, alleen heb ik die kleuren al :)

  Stéphanie // aphelium.org

  BeantwoordenVerwijderen