maandag 14 april 2014

mijn wishlist


 
Ik vind het altijd super leuk om in andere hun wishlist te kijken. Meestal staan daar echt de toppertjes onder de make-up producten. producten die heel erg gehypet zijn of gewoon ontzettend fijn! Ook is het leuk om te dromen bij de duren make-up producten. ik heb eindelijk ook eens een wish list samen gesteld. Dit is mijn wish list van make-up producten. ik zet dit er even bij omdat ik misschien ook nog een keer een wish list wil maken met kleding of verzorgingsproducten.


En dit is hem dan. Wat een prachtige producten. ik heb ze allemaal even in een plaatje gestopt, omdat ik dat iets makkelijker vond en je dit meestal ziet bij een wish list. Ik zal alle producten heel kort beschrijven. En ik zal er ook even bij zetten of ik van plan ben het product ook echt te kopen of niet.

Als eerst het naked pallet van urban decay. Deze palette zijn onwijs populair. Er zijn er inmiddels al 3 aan mij voorbij gegaan. Ik heb alle palette eens bekeken en vind nummertje 1 toch echt de mooiste. Ik ben nu niet echt van plan om dit palette te kopen. Ik vind hem echt onwijs duur. Daarom blijft hij waarschijnlijk voorlopig nog even op mijn wish list staan. Naked palette van urban decay 47 euro.

Onder het naked palette staat een kwast van real techniques. Ik ben echt enorm benieuwt naar de kwasten van dit merk. Ik hoor er hele positieve dingen over. omdat ik voor mezelf wel een keuze moest maken heb ik 1 kwast gekozen die mij echt heel erg aansprak en dat is de expert face brush. Haast heb ik niet met het aanschaffen van deze kwast maar ik wil deze toch ooit wel eens proberen. Real techniques expert face brush 14.99.
Naast de kwast staat een sleek pallet. Sinds ik het Au Naturel palette van sleek heb weet ik zeker dat ik meer palette van sleek wil proberen. Het Oh So Special palette van sleek vind ik echt ontzettend mooi en dat word waarschijnlijk ook mijn tweede sleek palette. Ik weet nog niet waarneer, maar waarneer ik weer eens een bestelling plaats bij sleek dan weet ik zeker dat ik dit pallet ga bestellen. Sleek Oh So Special palette 9.95.

Daarnaast staat een mac mineralize skin finish. Ik vond dat het wel eens tijd werd voor mijn eerste Mac product en ben daarom eens gaan kijken wat ik als eerste product zou gaan halen. Daaruit kwam dat ik wel heel erg graag een mineralize skin finish wilde. Ik ga voor dit product omdat ik weet dat dit een product is die ik vaak ga gebruiken, en wat ik echt heel erg mooi vind. Welke het precies word dat zoek ik in de winkel wel uit. Ik ben nu heel erg hard aan het sparen voor de vakantie, maar daarna ga ik dan echt eindelijk mijn eerste Mac product aanschaffen. Mac mineralize skin finish 27.50.
Rechts boven staat de Porefessional van Benefit. Ik heb deze primer gereviewt voor jullie omdat ik hem in de glossybox had gekregen. Ik ben er echt zo erg van onder de indruk, dat ik hem op mijn wishlist heb gezet. Ik denk niet dat ik deze snel zal gaan kopen maar ik vond hem wel zo fijn dat ik hem op mijn wish list heb gezet. Benefit POREfessional primer 37.80.

En als aller laatste een Yves Saint Laurent lipstick. dit is echt een pareltje! Het mooiste product heb ik voor het laatste bewaard. De verpakking van deze lipstick alleen al vind ik echt geweldig. Vooral kleur 32 jealous Coral vind ik echt heel erg mooi. Helaas zit er aan deze lipstick een behoorlijk prijskaartje en zal ik hem daarom ook voorlopig nog niet aan mijn stash kunnen toevoegen. Maar wat een prachtig product is dit toch! Yves Saint Laurent lipstick 33.95.

En dat waren de producten die op mijn wish list staan. Wat staat er op jullie wish list?

7 opmerkingen:

  1. Leuke wishlist! Ik wil dit jaar alle palettes van Sleek gaan kopen, maar deze maand moet ik heel rustig aan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik vind de sleek palette super mooi maar niet alle palette zijn voor mij weggelegd. van sommige spreken de kleuren me niet echt aan. de palette die ik wel heel erg graag wil die ben ik nu rustig aan het sparen :P

      Verwijderen
  2. leuke wishlist , die kwasten zijn sowieso de bom :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb de Sleek palette ook en hij is echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke producten. Ik wil ook al een hele poos het oh so special pallet hebben. Maar ik mag niet bestellen :p

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige wishlist, hier staan een hoop dingen op die ik ook wel zou willen hebben! x

    BeantwoordenVerwijderen