dinsdag 15 april 2014

H&M handcreme


 
De make-up en beautyproducten van de H&M worden echt steeds leuker. Ik liep laatst weer eens naar binnen en ik wilde echt bijna alles meenemen. Ik nam deze super leuke handcrème mee. handcrème is een product wat ik altijd wel in mijn tas heb zitten dus ik dacht waarom niet.

 
Een van de redenen dat ik deze meenam was de verpakking. Hoe geweldig is de verpakking! Goud, panterprint en paars in 1. Het kan eigenlijk niet fouter. Toch vind ik deze verpakking er niet echt heel erg fout uitzien. Ik vind hem echt heel erg leuk.

De dop is een draaidop. Niet erg handig maar ik moet zeggen dat ik me er niet aan geïrriteerd heb. Ik vond het dus helemaal niet erg, en vind een dop die je open kunt klikken ook niet perse handiger.

 
De crème is vrij dun. Daardoor trekt hij ook erg snel in. het is dus echt een handcrème die fijn is om tussendoor te gebruiken. Hij voed mijn handen goed maar niet geweldig. Het is een dunne crème dus hij doet wel wat maar hij voed mijn handen niet maximaal.
Ik vind het echt een heel erg leuk product. de verpakking is leuk, hij is handig voor in je tas en hij werkt erg fijn. Ook is de prijs nog eens heel erg leuk want hij kost namelijk maar 1.95.

4 opmerkingen:

 1. Seems good even If I don't know your language, but I like this cream. Check my blog

  http://lesfleurfashionandbeauty.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou toch meer van dikkere hand crèmes dan heb uk het gevoel dat het beter voed. Ik heb èèn van Kruidvat de paarse versieen die is erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het is ook meestal het geval dat dikkere handcrèmes meer voeden. ik heb ook die van Kruidvat maar die ik heel erg dun, deze is in dat geval wel een stuk dikker.

   Verwijderen