zaterdag 19 april 2014

L'Oreal EverRiche haar olie


Haarolie daar ben ik over het algemeen altijd al wel een fan van geweest. Het laat je haar er gezond uitzien en het voed ook nog eens heel erg goed. Toen de l’Oreal EverRiche haar olie in de aanbieding was kon ik hem niet laten liggen. Ik gebruik hem nu alweer een maand of 2 en vond het wel tijd om hem te reviewen.
De olie word in een prachtig doosje verpakt wat mij altijd dat extra luxe gevoel geeft. Ik hou er gewoon van als een product nog extra in een doosje verpakt zit. Ik kan de doosjes dan ook heel erg moeilijk weggooien.
Omdat het in een doosje verpakt zat had ik nog niet echt gekeken naar de rest van de verpakking. Zo ontdekte ik dus dat het geen pompflacon is, maar een sprayflacon. Say what!?? Een olie in een spray flacon. Ik was meteen enthousiast! Ik doe mijn haar altijd in mijn slaapkamer, en moet na het gebruiken van een haarolie altijd naar de badkamer om mijn handen te wassen. En tja in de ochtend ben ik liever lui dan moe en ik wil snel klaar zijn. de rest van de verpakking ziet er ook gewoon top uit.

Laten we nou niet te hard van stapel lopen want er zitten ook echt wel nadelen aan de spray flacon. In het begin had ik al snel dat ik te veel sprayde. Mijn haar werd toen heel erg vet. Kijk dus uit, en ga niet meteen los met de spray. Ook moet je uitkijken voor de vloer, er komt tijdens het sprayen product op de vloer en dat kan erg glad worden. En als laatste moet je ook goed uitkijken dat je genoeg afstand houd en het product echt goed verspreid over je haar. Als je hem te dichtbij houd kan je al snel een vet plukje krijgen.
Maar natuurlijk is de spray ook heel erg handig! Het werkt heel erg snel en je hebt geen last van vieze handen. En als je niet te veel gebruikt, een handdoek onder je legt (of een ander kleedje) en genoeg afstand houd dan komt het helemaal goed.

 
Genoeg over de verpakking, door naar het product zelf. Eigenlijk was ik vanaf moment 1 dat ik het ging gebruiken heel erg enthousiast over dit product. Het maakt mijn haar echt heel erg zacht en het geeft mijn haar een hele mooie glans. Ook als ik last heb van pluizig haar zorgt dit serum ervoor dat mijn haar weer mooi glad word. Of het serum op langere termijn mijn haar echt goed verzorgt dat weet ik niet. Ik merk vooral dat hij mijn haar er mooi en gezond uit laat zien.
Ik vind dit product echt een aanrader! Zeker voor droog haar raad ik deze aan, maar ook voor het minder droge haar kan dit echt een heel erg fijn product zijn. Ik heb dit product in de aanbieding voor 5 euro gekocht. Dus je zou kunnen wachten tot er weer eens een aanbieding is. Kan je niet wachten? Dan kost hij 13.49.

1 opmerking:

  1. ik ben ook dol op haarolie! maar nugebruik ik een haar creme de Herbal Essences anti-split creme hele goede!

    BeantwoordenVerwijderen