zondag 20 april 2014

Essence nagelriem creme


 
Je nagelriemen verzorgen is echt de key voor mooie sterke nagels. Heb je hele zwakke nagels die maar niet willen groeien? Probeer dan eens je nagelriemen heel erg goed te verzorgen. Essence kwam een tijd geleden met een moisturizing cuticle cream. Ik was hier heel erg benieuwt naar en heb hem dus getest.

 
De cream zit in een heel erg leuk potje. Het had natuurlijk handiger geweest als het in een pompflacon zat of een verpakking met een kwastje maar bij zo een product vind ik het totaal niet erg dat het in een potje zit. Het uiterlijk van de verpakking vind ik ook erg mooi.
Er zit als je hem koop een folie overheen. Kijk hier in de winkel goed naar zodat je zeker weet dat je een product heb waar nog niemand aan gezeten heeft. Heel erg fijn dus!

De substantie is heel erg dun. De crème trekt dan ook heel erg snel in. Ook geeft dit aan dat het geen enorm voedende crème is. ik vind hem fijn en hij verzorgt mijn nagelriemen zeker wel, mar ik zou hem niet als een treatment gebruiken. Ik smeer deze tussendoor gewoon elke ochtend en avond op mijn nagelriemen. Het product geeft wel de extra verzorging maar hij is niet zo verzorgend dat hij mijn nagelriem olie kan vervangen.
De geur is echt heel erg lekker. De geur is na gebruik niet enorm aanwezig, maar mijn handen ruiken toch nog wel een tijdje heel erg lekker en verzorgt.

Ja wat kan ik er nog meer over zeggen. Het is zeker een fijn product, maar meer een extra product dan een vervangend product. de nagelriem crème van essence kost 1,99 en voor die prijs vind ik het zeker een fijn product.

3 opmerkingen:

  1. Klinkt goed!
    Ik heb je genomineerd: http://sarayacallewaert.blogspot.be/2014/04/verry-inspiring-blogger-award.html#more
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er heel fijn uit, zelf gebruik ik gewoon handcrème.

    BeantwoordenVerwijderen