vrijdag 18 april 2014

Garnier Hydra Adapt creme


 
Al een tijd geleden kwam Garnier met 4 nieuwe crèmes uit. Ik vond het idee achter de crèmes echt super. Het hydrateren van je huid is super goed, maar je moet natuurlijk wel met een crème smeren die voor jou huidtype bedoeld is. Daarom kwam Garnier met 4 verschillende crèmes die hydrateren en die elk voor een ander huidtype zijn. 


Ik heb de roze variant genomen want deze is voor de droge tot zeer droge huid. nu het zonnetje weer lekker aan het schijnen is word mijn huid wel weer iets vetter maar toen ik de crème kocht was mijn huid echt nog kurkdroog.
Garnier heeft zoals ik net al zij nog 4 andere varianten namelijk oh! Zo fris voor de normale tot gemengde huid (blauwe verpakking), Oh! Zo verfrissend voor de vermoeide tot vale huid (oranje verpakking). en Oh! Zo licht voor de gemengde tot vette huid (groene verpakking).

De crème zit in een doosje verpakt. Ik vind de doosjes er onwijs leuk uitzien. Ze hebben ieder ook hun eigen kleur waardoor je ze goed uit elkaar kunt houden.

De crème zit in een pot. Niet heel hygiënisch voor een huidverzorging product. elke pot is weer in zijn eigen kleur wat ik dan wel weer leuk vind. De potten van Garnier zijn heel herkenbaar en eigenlijk altijd hetzelfde. Ik vind het geen super verpakkingen, maar ze zien er ook niet heel lelijk uit.

De crème zelf is echt dik. Hij voelt heel vol en rijk wat erg fijn is. hij brengt fijn aan en hij trekt voor zo een volle crème nog best wel snel in.
Ik merkte bij mijn huid echt verschil. Ik had echt een hele droge huid waarbij je heel erg snel droge plekjes zag zitten. als ik deze crème  ’s avonds gebruikte kon ik ’s ochtends mijn make-up aanbrengen zonder dat je droge plekjes zag. Voor een droge huid kan deze crème dus echt heel erg veel doen!

Er staat niet precies op of het een dag of een nacht crème is. nu vind ik het voor deze crème wel vrij duidelijk. Ik gebruik hem als een nachtcrème. Hij is echt veel te dik en veel te voedend om overdag te gebruiken. Als ik deze ’s ochtends aan zou brengen dan loop ik de rest van de dag rond met een glimmend gezicht. ook doet hij er wel iets langer over om in te trekken dan een dagcrème.
Kortom een super fijne crème voor de droge tot zeer droge huid. Hij is onder andere te koop bij de Etos en kost 6.99.

5 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit! Ik zeg deze bij kruidvat voor €5,99 of heb ik het mis?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb hem gekocht bij de Etos voor deze prijs dus daarom staat die prijs er. misschien gelden er in Belgie andere prijzen.

   Verwijderen
 2. Lijkt mij een erg fijne crème. Ik heb zelf de oranje variant gehad en die vond ik ook best fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die pot er zo tof uitzien :) Lijkt me een fijne crème!

  BeantwoordenVerwijderen