woensdag 16 april 2014

lipstique lippotlood


 
Lippotloden zijn producten die ik eigenlijk altijd oversla. Ik gebruik het gewoon nooit. Dit lippotlood kreeg ik in een goodiebag op een lady’s night. Ik ben hem toch maar eens gaan proberen en het leek me wel heel erg leuk er iets over te schrijven.

 
Dit lippotlood is van het merk Lipstique. Ze noemen dit product een ultimate lipstick. Het is dus meer een lipstick in de vorm van een lippotlood. Ik vind de verpakking dan ook erg mooi. je kunt zien wat de kleur is en de dop zit er stevig op.

De kleur is donker rood. Een kleur die je mij niet snel zou zien dragen op mijn lippen. Een erg donkere kleur vind ik. Ook zit er iets van bruin doorheen waardoor mijn huid veel bleker lijkt door deze kleur.
Het potlood smeer heerlijk. Hij is heel erg romig en voelt daardoor echt goed aan tijdens het aanbrengen. De substantie lijkt ook meer op een lipstick dan op een lippotlood. Een lippotlood voelt vaak wat droger aan. de kleur is ook echt heel erg intens en goed dekkend.

Na een dag liep ik nog steeds met een dun lijntje op mijn arm. Hij wilde maar niet verdwijnen. Hij is dus echt longlasting!

En hier zien jullie de kleur op mijn lippen. Ik vind hem persoonlijk te donker voor mij en gebruik hem daarom liever als oogpotlood dan als lipstick. Wel brengt hij heel erg fijn aan doordat het product de vorm heeft van een potlood. De kleur ziet er erg mooi uit en dekt volledig. Ook droogt hij mijn lippen totaal niet uit.
Zoals ik net al zij gebruik ik dit potlood eigenlijk voor andere dingen. Omdat hij zo romig is kun je hem makkelijk gebruiken als basis onder je oogschaduw. Ook kun je hem gebruiken als oogpotlood.

Ik ben erg tevreden over dit product! ik heb geen prijs hiervan omdat ik hem heb gekregen, maar je kunt hem vast vinden in  verschillende webshops.

7 opmerkingen:

 1. Wat handig dat je zo'n potlood voor zoveel dingen kan gebruiken!
  Mooi effect op je lippen!
  X vanilles-x.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg mooie lipkleur, zelf zou ik zo iets nooit dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hele mooi kleur, en goed dat hij longlasting is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie diepe kleur, zo'n kleurtje zoek ik al een tijdje haha! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit soort donkere kleuren juist heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen