donderdag 17 april 2014

konjac spons


 
De konjac sponge van Karmameju kreeg ik een paar maanden geleden in de glossybox. Ik wist in de eerste instantie niet wat ik ervan moest denken, maar ben hem uiteindelijk met plezier gaan uittestte. Het is een heel erg apart product, en ik vind het altijd leuk om gekke producten uit te proberen. Ben je benieuwt naar deze spons, lees dan snel verder.

 
De spons zit verpakt in een mooi doosje. Hij ziet er erg mooi uit. het is een huidverzorgingsproduct en dat straalt de verpakking ook wel uit vind ik.
Toen ik het doosje oppakte dacht ik eigenlijk dat glossybox een fout had gemaakt en er bij mij geen product in had gedaan. De spons weegt echt helemaal niets.

 
En dit is hem dan. Het is een keihard stukje spons aan een touwtje. Mijn eerste gedachte was echt: wat moet ik hiermee. De bedoeling is dat je de spons een minuut in kokend water legt. De spons word zacht en dan kun je hem gaan gebruiken.
Ik legde de spons in kokend water en ja, hoor hij werd zacht. Hij werd niet alleen zacht, maar ook nog eens dubbel zo groot. De spons voelt echt heel erg apart aan als hij zacht is geworden.

En dan kun je je gezicht ermee wassen. De spons moet je huid reinigen en scrubben. Ik moet zeggen dat mijn huid na het gebruik van deze spons ook echt heel erg zacht en schoon aanvoelde. Hij lag erg lekker in de hand waardoor je er makkelijk mee kunt werken.
Normaal hoor je de spons ongeveer 3 maanden te kunnen gebruiken voor je een nieuwe moet aanschaffen. Op de verpakking staat dat je vanzelf wel merkt waarneer de spons ‘vies’ begint te worden. Ik vind dat best wel lang voor zo een spons. Als je hem een tijdje niet gebruikt word hij gewoon weer hard en kun je hem weer opnieuw opwarmen en gaan gebruiken.

Ik vind het een leuk product. het werkt erg fijn en het is handig in gebruik. Je kunt hem kopen voor ongeveer 7 a 8 euro.

3 opmerkingen:

  1. Ik was heel erg benieuwd naar dit product, want het zag er zo een raar sponsje uit ;). Toch lijkt het mij best een fijn ding als ik het zo hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem ook nog ergens liggen en ga hem zeker uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen