donderdag 10 april 2014

H&M gezichtskwast


 
De make-up van de H&M heeft mij nooit echt aangesproken tot ik laatst weer eens ging kijken. Ik wilde echt alles hebben. Wat zijn hun vooruit gegaan als het gaat om beauty producten! ik besloot het maar even netjes te houden en heb mar 2 producten meegenomen waaronder deze schuin afgesneden flat top kabuki brush. Mijn hard ging sneller slaan toen ik deze zag liggen want goeie budget kwasten zijn niet heel erg makkelijk om te vinden.

 
De kwast komt verpakt in een plastic verpakking. Niet heel luxe maar hij is dan ook betaalbaar. Ik vind het dan ook een prima verpakking, je weet in ieder geval zeker dat de kwast nog niet is aangeraakt als je hem koopt.
H&M noemt deze kwast zelf een bbcream/foundation kwast. Ik heb hem zelf de schuin afgesneden flat top brush van gemaakt omdat ik niet vind dat je een kwast maar voor 1 ding kunt gebruiken. Als jij een blush kwast fijn vind om bronzer mee aan te brengen dan doe je dat gewoon. Ik vond die naam er ook gewoon wat beter bij passen. Hij omschrijft de kwast wat meer.

 
Zoals ik dus al zij is de kwast schuin afgesneden. Ik vind dit erg handig omdat je hierdoor gemakkelijk op elke plek van je gezicht kunt komen. Als je hem dus gaat gebruiken voor foundation of concealer dan kun je makkelijk in je ooghoeken en bij je neusvleugels komen.


De kwast is erg dik. Ik vind het er wel heel erg schattig uitzien. Hij houd ook heel erg fijn vast. Het formaat is precies goed en licht erg fijn in de hand. Het uiterlijk van de kwast is simpel wat ik wel erg mooi vind.

 
De haartjes staan dicht op elkaar en voelen erg compact aan. toch zijn de haartjes heel erg zacht en erg flexibel.

Zoals ik net al zij staan de haartjes heel dicht op elkaar. Het is dus echt een kabuki kwast.
Ik gebruik deze kwast voor verschillende dingen. Ik gebruik hem af en toe voor mijn foundation. Soms pak ik deze en soms pak ik nog steeds mijn Elf flat top brush. Die van Elf is iets grote waardoor ik sneller klaar ben. Ik gebruik deze kwast bijna dagelijks voor mijn concealer. Je kunt hiermee heel erg mooi je concealer in je huid uitwerken.

Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken om blush, bronzer of highlighter aan te brengen. Kijk hier wel een beetje mee uit want je brengt al snel een dikke laag aan met een kabuki kwast. Kijk dus uit dat je geen gekleurde streep blush op je wang krijgt, of een bruine veeg bronzer.
Ik ben verlieft geworden op deze kwast! Hij werkt heel erg fijn en voelt heel erg zacht aan. volgends mij heeft H&M nog wel meer kwasten en ik ben daar dan ook erg nieuwsgierig naar. Eigenlijk ben ik enorm nieuwsgierig geworden naar bijna al hun producten! deze kwast is verkrijgbaar bij de grotere filialen van H&M en kost 6.95.

2 opmerkingen: