vrijdag 11 april 2014

Lush Angels on bare skin


 
Lush vind ik echt een heerlijk merk. Ze hebben echt fantastische producten die meestal volledig natuurlijk zijn. laatst ging ik voor een lemony flutter (nagelriem crème) naar de lush, maar helaas was deze uitverkocht. Daarom nam ik Angels on bare skin mee. een reiniger waar ik al eens eerder en sample van had meegekregen, en ik toen erg tevreden over was.

 
De verpakking kennen we allemaal wel. Het vertrouwde zwarte potje van Lush. Als je 5 lege verpakkingen van Lush inlevert dan krijg je een gratis gezichtsmasker.
Het is eigenlijk een gezicht en lichaams cleanser maar ik gebruik hem alleen voor mijn gezicht. Ik gebruik hem gewoon als face wash.


De ingrediënten zien er echt heel erg goed uit. en eronder zien jullie nog eens dat je 5 verpakkingen kunt inleveren. Nu zijn het niet alleen de zwarte potten. Alle verpakkingen met dit hergebruik teken mag je inleveren. En volgends mij zijn dat ook de douche gel verpakkingen.

Het product zelf ziet er niet echt smakelijk uit. mijn moeder trok dan ook een beetje een vies gezicht toen ze dit product voor het eerst zag. maar de geur, die is echt heerlijk! Ik denk wel dat het een geur is waar je een beetje van moet houden, maar ik vind de geur echt geweldig.
Zoals je kunt zien zitten er kleine pitjes in de cleanser. Deze cleanser is dan ook meteen een lichte scrub. Volgends Lush licht het een beetje aan je huid of je hem elke dag kunt gebruiken of niet.

 
Om mijn gezicht 1 keer te reinigen heb ik ongeveer deze hoeveelheid nodig. echt heel erg weinig dus. Ik meng dit met water en masseer het dan in op mijn gezicht. het gaat niet echt snel of heel erg gemakkelijk dus als ik ’s avonds haast heb omdat het al laat is pak ik meestal toch een andere.
Ik gebruik hem ongeveer 4 keer in de week. gewoon omdat ik niet elke dag een lichte scrub aan wil brengen maar ook omdat ik soms gewoon even geen zin heb om het weer helemaal te gaan mengen met water en dat in te masseren op mijn gezicht. dan pak ik soms een normale face wash met mijn gezichtsborstel.

Mijn huid is wel echt opgeknapt nadat ik deze face wash ben gaan gebruiken. Vooral waarneer mijn huid weer een beetje een zooitje is pak ik deze  erbij en dan is het de volgende dag echt minder. Ik vind het dan ook echt een fijn product, het enige nadeel is dat hij niet heel erg simpel is in gebruik.

Angel on bare skin is natuurlijk te koop in alle Lush winkels. Op het prijskaartje, en op hun website, stond dat dit potje 9,90 kostte. Maar bij de kassa heb ik er uiteindelijk 8 euro voor betaald.

1 opmerking: