dinsdag 1 april 2014

favorieten maart


 
Het is alweer tijd voor een favorieten artikel. Ik schrok eigenlijk een beetje toen ik zag dat deze alweer op de planning stond. Ik had nog helemaal niet het idee dat het alweer tijd was voor een favorieten artikel. Ik heb daarom ook niet echt veel producten, maar wel een paar hele mooie producten! dus ben je benieuwt naar mijn favorieten van deze maand, lees dan snel verder.

 
Laten we beginnen met haarproducten. Het is me deze maand eindelijk gelukt om dan ook echt wat meer met mijn haar te gaan doen. Ik probeer wat meer soorten vlechten uit, en doe mijn haar eens anders dan normaal. Daardoor heb ik wel 2 producten ontdekt die ik heel erg veel ben gaan gebruiken deze maand, en waar ik nu ook echt niet meer zonder kan.
Als eerste droogshampoo. Ik gebruik echt bijna elke dag droogshampoo. Droogshampoo laat je haar er niet alleen fris uitzien, maar maakt het ook iets stugger. En omdat mijn haar erg stijl en glad is kan ik dat wel gebruiken. Ik gebruik nu de droogshampoo van batiste in graffiti, maar eigenlijk vind ik alle droogshampoo’s van batiste erg goed!

En als tweede uit de Andrélon pink collectie de go for texture crème wax. Dit is een wax die je har meer texture geeft en waar je vervelende plukjes mee kunt wegwerken. Toch droogt het op als een soort van crème en ziet het er niet uit alsof je gel of wax in je haar hebt gesmeerd. Ik vind dit product heerlijk om los gesprongen plukjes mee in model te brengen, of als je een keer een mega bad hairday hebt kun je hiermee ook echt alle plukjes op zijn plek brengen.

ook qua huidverzorging is er deze maand weer een hoop veranderd. Vooral met de gezicht reinigers ben ik er flink op los gegaan.
Als eerste heb ik de oriflame cleansing gel. Dit is gewoon een facewash die echt super fijn werkt. Ik gebruik deze in combinatie met de ayvo gezicht borstel. Mijn huid word super goed gereinigd maar ik krijg geen droog/ trekkerig gevoel na het reinigen.

De reiniger die ik op het moment enorm veel gebruik is de angels on bare skin reiniger van lush. Dit is een reiniger met een hele lichte scrub. Als ik mijn huid er erg gevoelig uit vind zien gebruik ik de facewash van oriflame, en anders deze. hij geeft net dat beetje extra, en ik merk echt verschil met mijn huid nu ik deze gebruik!
Hema heeft een nieuwe huidverzorgingslijn en ik ben op dit moment een par producten aan het testen. Ik ben al heel erg enthousiast over het klei masker uit deze lijn. Hij droogt namelijk mijn huid totaal niet uit, wat de meeste klei masker juist wel heel erg doen. Ik gebruik dit masker bijna elke dag heel erg dun over probleem plekjes en de volgende dag ziet het er dan echt een stuk beter uit.

mijn huid is erg gevoelig en heeft dan ook niet een al te grove reiniging nodig. ik merkte bij vorige reinigers dat mijn huid er erg droog en rood van werd. Bij het Micellair reinigingswater van garnier heb ik dat totaal niet. waar ik hiervoor 2 watjes nodig had om mijn make-up te verwijderen, lukt het hier al gemakkelijk met 1 watje. Ook voelt het erg zacht en fris. Ik heb nadat ik deze in huis heb niets anders meer geprobeerd.
Vorige maand liet ik nog twee andere foundations zien, maar deze maand heb ik eigenlijk alleen nog maar de all day long foundation van NYC gebruikt. Het is niet zo dat ik de andere combinatie niet meer fijn vind, maar de kleur was net iets te donker voor mij. Deze foundation is echt een stuk lichter en past op het moment gewoon veel beter bij mijn huid. Ook was ik erg verast toen ik hem weer eens probeerde. Ik was eigenlijk vergeten hoe goed deze dekte en hoe natuurlijk hij oogt.

En dat waren mijn favorieten van maart. Niet super veel producten deze maand maar wel echt mijn favorieten op het moment. Wat zijn jullie favorieten?

4 opmerkingen:

  1. leuke en goede producten! ( mijn blog staat vanaf vandaag weer online! http://beautywithemke.blogspot.be )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie favorieten. Het Micellair water van Garnier lijkt mij zo fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben echt benieuwd naar de micellair water van garnier! Denk dat ik hem van de week ook ga kopen en uitproberen.
    Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke favorieten! Ik ben ook zo tevreden van de micelliar water van Garnier :-D
    Liefs X

    BeantwoordenVerwijderen