maandag 31 maart 2014

Paris Memories eyeliner


 
Met liquid eyeliner ben ik de laatste tijd echt steeds meer aan het oefenen. Ik kon er niet veel van maar het gaat steeds beter. Ik betrap mezelf er zelfs op dat ik nu gewoon voor overdag veel sneller de liquid eyeliner pak en er zelf een wing mee kan maken. Omdat mijn enige liquid eyeliner op begon te raken, en ik het kwastje niet zo heel erg fijn meer vond, heb ik een nieuwe gekocht. Deze heb ik nu al een tijdje in gebruik en vandaag ga ik hem reviewen voor jullie.

 
Ik koos voor de liquid eyeliner van paris memories. Ik heb het normaal niet echt op dit merk. Ik vind de producten er vak heel erg slecht uitzien. Toch trok deze eyeliner me wel. De verpakking zag er goed uit en het product zelf ook wel. Ik besloot hem toch maar te proberen.
De verpakking zag er goed uit. hij zit stevig in elkaar en ziet er niet overdreven goedkoop uit. ik heb gewoon de kleur zwart. Volgends mij was dat ook de enige kleur die verkrijgbaar was.

 
Het kwastje vind ik heel erg fijn. Ook dit was een van de redenen dat ik deze wel wilde proberen. Ik had nu een eyeliner met een filt kwastje, deze vond ik dus totaal niet fijn en ik schoot er snel uit. dit kwastje heeft gewoon losse haren en een strak puntje. Ik kan veel preciezer een lijn maken en schiet eigenlijk helemaal niet meer uit.
Wat ik wel vervelend vond was dat in het begin ik moeilijk weinig eyeliner op het kwastje kreeg. De verpakking was nog zo vol dat er erg veel eyeliner op het kwastje bleef zitten en ik moeilijk een dunne lijn kon maken. Gelukkig kon ik het in het begin nog wel met een tissue eraf halen en is het daarna ook erg snel over gegaan.

De kleur is best wel heel erg zwart. Ik heb hier een dun lijntje gemaakt en hij is nog niet echt pikzwart. Maar waarneer je een tweede laagje aanbrengt is hij echt intens zwart van kleur. ik vind dit wel fijn. Je kunt zo een dunnere lijn maken, en nog makkelijk corrigeren. Daarna ga je er gewoon nog eens overheen met het kwastje en heb je een echt intens zwarte lijn.

Ik ben heel erg blij met dit product! Ik ben nog geen held in het zetten van eyeliner maar het gaat al steeds beter. ik heb deze eyeliner gekocht bij de big bazar voor 1 euro.

2 opmerkingen:

  1. Lijkt me een fijne eyeliner! Ik was/ben ook niet fantastisch in het aanbrengen van eyeliner, gewoon oefenen! :)

    BeantwoordenVerwijderen