zaterdag 12 april 2014

Etos concealer


 
Ik was alweer een hele tijd op zoek naar een nieuwe concealer toen ik deze tegen kwam. De brightning concealer van Etos. ik ben zelf echt gek op concealer die oplichten, dus ik wilde deze wel proberen.


Het uiterlijk van de verpakking vind ik heel erg mooi. het zilveren met de zwarte letters vind ik er erg mooi uitzien. De verpakking zit stevig in elkaar, je hoeft niet bang te zijn als je hem mee wilt nemen.
het is een verpakking met een kwastje. Je drukt op de onderkant en er komt product uit de bovenkant. Het is een apart systeem waar niet iedereen fan van is. ik vind het altijd jammer dat zulke verpakkingen altijd erg snel op gaan. Maar het systeem zelf vind ik niet heel erg vervelend.

 
Hier zien jullie het kwastje. Het werkt prettig, en je kunt de concealer makkelijk plaatselijk aanbrengen. Er komt als je 1 keer drukt ook niet heel erg veel uit waardoor je geen product verspilt. Het systeem werkt in ieder geval wel goed.

 
Ik heb de lichtste kleur genomen. Deze is helemaal goed voor mijn huid. ik gebruik hem niet alleen onder mijn ogen maar ook gewoon op oneffenheden. Hij dekt namelijk heel erg goed! als ik hem onder mijn ogen gebruik dan zie ik er echt fris en wakker uit. hij trekt niet in de lijntjes en je ziet hem ook niet duidelijk zitten. ook bedekt deze concealer oneffenheden heel erg goed. hij laat me er echt fris uitzien terwijl de concealer heel erg goed dekt en je hem niet heel duidelijk ziet zitten.
Ik vind het echt een hele fijne concealer en gebruik hem nu dagelijks. Ik ben nog wel benieuwt naar hoe lang deze concealer meegaat. Maar dat kunnen jullie vanzelf zien als hij in een opgemaakt artikel voorbij komt. Deze concealer is te koop bij de Etos voor 4.36.

7 opmerkingen:

  1. Fijn. Ik heb deze van de week ook gekocht, maar nog niet getest. Ik gebruik altijd dezelfde soort maar dan van Bourjois. Ik wilde nu toch wel op zoek naar een iets meer budget aangezien die vrij snel op gaat en zo te lezen heb ik een goede keuze gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit. Het schijnt dat die van Catrice even goed is :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. die van catrice heb ik ook gehad maar die was na 3 weken al op. daarom heb ik hem niet opnieuw gekocht.

      Verwijderen
    2. Ja wel jammer dat het vlug opgaat. En hoe gaat het met de etos concealer? Gaat hij langer mee dan 3 weken?

      Verwijderen
    3. deze gaat nu echt al heel erg lang mee. ik heb hem nu al zeker 2 maanden en ik gebruik hem elke dag.

      Verwijderen
  3. Klinkt heel erg goed en is lekker budget! x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt goed! Zelf gebruik ik de duo van Essence!

    BeantwoordenVerwijderen