zondag 6 april 2014

essence liquid sand lakje


 
We worden bijna dood gegooid met de liquid sand nagellakjes. Alle merken komen wel met deze nagellaken. Ik vind het persoonlijk wel erg mooi, al heb ik het idee dat ik tegenwoordig niets anders meer zie. Ook essence kwam met wat nieuwe kleuren liquid sand. Ik was er in de eerste instantie niet heel erg benieuwt naar. Maar toen ik swatches van deze kleur zag was ik om. Willen jullie weten waarom, lees dan snel verder.

 
Laat ik eerst even beginnen met de verpakking. De nagellak verpakkingen van essence vind ik persoonlijk echt fantastisch. Ze zien er leuk uit en zijn erg speels. Ook kun je aan de dop meteen zien welke kleur nagellak het is, dus past de verpakking eigenlijk prima in elke nagellakstash.

Ik heb de kleur 182 hello rosy. Heel erg leuk dat essence hun nagellak, en eigenlijk al hun producten, zulke leuke namen geeft! Essence heeft in totaal nu, als ik de essence site moet geloven, 3 liquid sand lakjes namelijk: een rode kleur (156 me & my lover), een zilveren kleur (183 be my lucky star) en de kleur die ik vandaag aan jullie laat zien.

 
Het kwastje is zoals we gewend zijn van essence. Ik vind de essence kwastjes erg fijn werken. Ik kan begrijpen waarneer mensen ze net iets te breed vinden, maar ik vind het altijd wel erg fijn werken.

 
De nagellak is zo ontzettend mooi! ik vind het voor al mooi hoe ze de lichtroze kleur met donkerroze glitters hebben gemengd. Het effect is inderdaad liquid sand wat ik persoonlijk wel leuk vind. Je kunt er gewoon met een topcoat overheen en dan heb je nog steeds het liquid sand effect.
Ik he de nagellak eerste gedragen zonder topcoat. Toen bleef de nagellak niet zo heel lang zitten en kwamen er op de tweede dag al chips in. toen heb ik het toch maar eens geprobeerd met een top coat. Gelukkig bleef het liquid sand effect en bleven mij nagels 4 dagen mooi zonder chips. (dit is lang voor mij).

De lak lakt erg fijn en egaal. Ook droogt hij erg snel op.
Ik vind dit product echt heel erg fijn! De nagellak werkt fijn, en de kleur is ook nog eens prachtig. de essence nagellakjes kosten 1,69.

2 opmerkingen:

  1. Dit lakje is zo prachtig! Ik vind de kwastjes van Essence ook altijd zo fijn lakken, net omdat ze zo breed zijn.

    BeantwoordenVerwijderen