maandag 24 maart 2014

wed n' wild duo review


 
Laatst was er een actie bij de Big Bazar met wet n’ wild make-up. Ik denk dat veel van jullie deze actie al wel voorbij hebben zien komen. Ik was er ook erg enthousiast over. ik heb 1 pallet van wed n’ wild in mijn bezit maar wilde er graag meer van hebben. Ik moest eerlijk zeggen dat ik het wel een klein beetje tegen vond vallen. Het enige wat ik echt graag wilde hebben was het oogschaduwpallet dat ik vandaag ga reviewen, de rest sprak mij niet echt aan. Maar door de 1 + 1 actie heb ik ook nog een poeder erbij gekocht.


Laten we beginnen met het product waar ik enorm enthousiast over ben. Het oogschaduwpallet in E247 pride. Een pallet met 6 kleuren oogschaduw. De verpakking is wat we gewend zijn van wed n’ wild. Ik vind het leuk dat we de kleurtjes door de verpakking heen kunnen zien.


De kleuren zijn echt heel erg mooi. boven en onder zijn het dezelfde kleuren alleen zijn de kleuren aan de bovenkant matt en aan de onderkant shimmer. Er zit een witte kleur in (waar ik altijd fan van ben), een licht blauwe en een donker blauwe.

 
De pigmentatie is echt heel erg mooi. de structuur van de oogschaduws is erg zacht en er ontstaan geen fall out. Ik vind de pigmentatie echt prachtig! ze geven zoveel kleur af, maar de kleur is ook echt heel erg goed op te bouwen.

Ik ben echt iemand die de ene dag helemaal gek is op matt en de andere dag juist lekker veel shimmer op mijn ogen wil. Daarom is dit pallet ook echt iets voor mij. Ik ben echt heel erg blij met dit pallet.

Dit product sprak mij vooral heel erg aan door de prachtige verpakking. De poeder zit in een stevige kartonnenverpakking die sluit met een magneetje. De verpakking is erg mooi en natuurlijk.

 
Als je de verpakking opent zie je de poeder maar er zit ook nog een sponsje in. het sponsje ga ik niet gebruiken. Ik vind het totaal niet fijn om mijn poeder met een sponsje aan te brengen, mar gebruik jij dit wel dan is het natuurlijk een voordeel dat hij er al bij in zit. Ook kan het wel handig zijn op bijvoorbeeld je neus of voorhoofd door de dag heen mee bij te poederen.

In de poeder zit een heel erg mooi patroontje. Ik vind dit altijd wel een erg leuk detail. De poeder hadden ze volgends mij wel in verschillende kleuren. Ik heb gewoon de lichtste kleur genomen die ik kon vinden en die is goed voor mij.
Ik ben niet helemaal overtuigd van deze poeder. Ik heb het idee dat ik wat sneller weer ga glimmen dan bij andere poeders die ik gebruik. Misschien dat ik er later nog eens fan van word maar ik vind hem op dit moment niet heel erg fijn. Als je niet zo snel last heb van een glimmende huid, is dit misschien wel iets voor jou.

Allebei de producten heb ik gekocht bij de big bazar in de 2 producten voor 4 euro actie. Ik betaalde dus per stuk 2,00. Koop je een product los kost dat product 2.50.

9 opmerkingen:

 1. Ik vind het oogschaduw palette erg mooi.. Binnenkort maar eens naar de Big bazar toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat oogschaduwpalette is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het oogschaduwpalette is persoonlijk niet echt mijn ding van kleur. Ik hou meer van bruintinten, toch lijkt Wed n Wild mij een heel fijn merk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik zou deze twee kleuren niet bij elkaar dragen, maar zo af en toe wat kleur vind ik wel leuk :P

   Verwijderen
 4. Wat een leuke producten met een mooi prijsje. De pigmentatie van de oogschaduws ziet er erg goed uit. Zelf heb ik nog nooit wat van Wet 'n Wild geprobeerd, als ik weer eens bij de Big Bazar in de buurt kom ga ik zeker eventjes kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi oogschaduwpalet! Goede pigmentatie ook :). Snel naar de Big Bazar dan maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne prijsjes ook, en de pigmentatie is goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De prijzen zijn zeker fijn! De pigmentatie is goed, maar de kleuren liggen niet helemaal in mijn straatje. Even in de Big Bazar rondkijken of er andere leuke kleurtjes zijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. qua oogschaduw hebben ze alleen maar deze :P

   Verwijderen