zondag 23 maart 2014

nagels op het moment en mijn nagelverzorging


 
Veel nagelartikelen maakte ik niet. Ik plaatste de laatste tijd dan ook alleen swatches met nep nagels. Dat kwam omdat ik altijd nagels heb gebeten en ik toen ik eindelijk gestopt was altijd hele zwakke nagels heb gehad. Ze braken constant af. Nu mijn nagels eindelijk weer op een normale lengte zijn. wil ik jullie er graag iets meer over vertellen en natuurlijk mijn nagelverzorging op het moment laten zien.

 
ik kan eindelijk mijn nagellak weer dragen! Nu kan dat natuurlijk ook wel met korte nagels maar dat vind ik gewoon niet mooi. ik vind mijn nagels nu eindelijk weer op een mooie lengte voor nagellak.
Ik had afgelopen zomer wel erg lange nagels, alleen toen ik na de zomer weer naar school ging en ging werken toen ging het weer mis. Nu hou ik me nagels een beetje korter zodat ze niet afbreken. Ik laat ze niet meer enorm lang groeien.

Hierboven zien jullie mijn nagelverzorgingsproducten die ik nu veel gebruik. Helemaal links is de nieuwe cuticle cream van essence. Deze ben ik nu aan het testen.
een bokkenpootje om mijn nagelriemen af en toe mee terug te duwen.

Naast de cuticle cream staat een essence product die de nagelriemen een soort van oplost. Je hebt altijd als je je nagelriemen terugduwt dat het er niet zo heel erg natuurlijk uitziet. Het zit een beetje los en er zit ‘te veel’ nagelriem. Dit product haalt dat weg en laat het er weer mooi uitzien.
Daarnaast staat een nagel hardener van Herome.

De rode pen is een soort van massage stift voor de nagels. Ik vin dit altijd wel erg fijn om te gebruiken als extra verzorging. Ook deze is van essence.
En als laatste een nagel olie van OPI. Zonder nagel olie zijn mijn nagels echt nergens.

Nu ik mijn nagels weer lak, En ik ze weer een mooie lengte vind. Zal ik proberen om af en toe weer eens wat met nail art te doen, of een nagellak wil swatchen en reviewen.

4 opmerkingen:

 1. Je nagels zien er goed uit en je gebruikt fijne producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woow, je nagels zien er heel erg goed uit. Je hebt ook een uitgebreide nagelverzorgingsroutine en blijkbaar mist het zijn effect zeker niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, mooie nagels heb je! Ik zou beter ook eens wat meer aandacht besteden aan de verzorging van mijn nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik de nail hardener van herome ook al tijden en kan echt niet meer zonder! Wat een geniaal product. X

  BeantwoordenVerwijderen