vrijdag 28 maart 2014

OPI nagelriem olie


 
De O P I nagelriem olie kwam ik geheel onverwachts tegen op een beurs. Ik kocht hem om mezelf wat motivatie te geven mijn nagels beter te verzorgen en ze weer te laten groeien. Dat is zeker gelukt! Ik heb weer nette langere nagels en ik verzorg mijn nagels nu regelmatig. Wil je meer weten over de olie, lees dan snel verder

 
Deze nagelriemolie zit verpakt in een kartonnen doosje. Ik heb de geur aardbei maar er zijn veel verschillende soorten geuren. Na even zoeken op internet heb ik een aantal geuren gevonden die ze nog meer verkopen namelijk ananas, rozen, Jasmijn, appel, blauwbessen & komkommer. Ook las ik dat de geuren eigenlijk allemaal wel een beetje hetzelfde zijn, maar dat weet ik natuurlijk niet zeker.

Het pennetje zelf ziet er zo uit. aan de ene kant moet je draaien en dan komt er olie uit het kwastje. Ik vind dit systeem eigenlijk wel heel erg fijn werken. Er komt na 1 keer draaien niet meteen heel erg veel uit maar gewoon een druppel olie.
De olie heeft een rode kleur wat wel leuk is als je meerdere geuren heb. De kleurtjes verschillen van elkaar en het is wel leuk dat ze de kleur op de geur hebben aangepast. Ook is zo een pen makkelijk om mee te nemen. Ik zou hem overdag niet snel meenemen. Maar als je een weekje weg gaat vind ik het wel makkelijk om deze mee te nemen.

 
Het kwastje werkt zoals ik net al zei erg fijn. Er komt niet teveel uit in 1 keer en na 1 keer draaien kun je ongeveer 1 hand voorzien van olie. Wel heb je 1 nadeel met zo een systeem. Er zit vaak niet zo heel erg veel in. ik doe met zo en pen nog best wel lang. Ik gebruik er meerdere dus niet alleen deze en als ik hem 1 keer gebruik draai ik 2 keer aan de achterkant. Zoveel hoef je dus niet te gebruiken per keer. Ook ik het olie en daar heb je meestal maar een klein beetje van nodig.
De olie zelf ruikt erg lekker. niet echt naar aardbei maar ik vind het toch wel een lekkere geur. De olie trekt ook best wel snel in. je moet wel even een minuut of 10 wachten maar je ziet wel echt duidelijk dat het dan is ingetrokken. Ik gebruik deze olie nu al een aantal weken, ik denk ongeveer 3 maanden en ik merk echt verschil. Ik ben nu ook wel crèmes voor mijn handen en nagelriemen gaan gebruiken maar ook deze olie heeft echt veel goeds gedaan voor mijn nagelriemen. Ik heb geen velletjes meer op mijn vingers en mijn nagelriemen zien er gezond uit. daardoor zijn mijn nagels een stuk sterker geworden.

Ik ben echt heel erg blij met deze olie. Hij is fijn in gebruik en werkt goed. het enige nadeel is dus dat je hem niet heel makkelijk kunt kopen. Ik heb deze olie op een beurs gekocht voor 1,75. Ik heb verder op internet gevonden dat je ze soms op ebay kunt vinden. In de Nederlandse winkels heb ik ze nog nooit gezien.

2 opmerkingen: