zondag 9 maart 2014

mini body butter van de bodyshop


 
Ik heb een paar keer body butters van the body shop geprobeerd en ik was vanaf moment 1 om! Ze zijn zoo heerlijk. Niet alleen is de werking echt fantastisch ook ruiken ze stuk voor stuk geweldig. Vandaag wilde ik wat meer vertellen over de body butter in strawberry. Dit is mijn enige mini verpakking als het gaat om body butters. Het leek mij wel leuk om eens te vertellen waarom mini’s soms zo enorm handig zijn!Hierboven zien jullie hoe groot de verpakking is. het is natuurlijk heerlijk om een lekker grote pot met body butter te hebben. Die kun je heerlijk elke dag na het douche gebruiken! Maar kleine verpakkingen zijn ook erg handig. Het aller leukste aan kleine verpakkingen is natuurlijk dat het makkelijk mee kan op reis. Je kunt zo je favorieten body butter gewoon lekker meenemen op vakantie. Of met een weekendje weg.

Maar wat ik hier vooral heel erg fijn aan vind is dat ik hem gewoon overdag ook mee kan nemen in mijn tas! Deze body butter is echt de perfecte handcrème voor mij in de winter! Hij zit wel in een potje maar dat neem ik maar voor lief. Hij werk echt fantastisch!

Hier zien jullie de substantie. Deze butter is niet echt een boter zoals sommige andere body butters van the body shop wel zijn. deze is ietsje dunner. Wat een minpunt kan zijn, maar als handcrème is dit erg fijn! Hij trekt lekker snel in maar hydrateert echt geweldig. Mijn handen waren nog nooit zo zacht.

De geur is echt heerlijk. Ik hoef hem niet te omschrijven want hij ruikt gewoon echt naar aardbei. Geen chemische luchtjes maar echt aardbei. De verpakking mag dan wel klein zijn maar je doet er echt onwijs lang mee! als je elke dag je hele lichaam insmeert zal dit niet zo zijn maar waarneer je hem gebruikt voor je handen of zo af en toe dan doe je er echt heel erg lang mee!
En het laatste voordeel is natuurlijk de prijs. Ik vind het nogal wat om 15 euro uit te geven aan lichaamsverzorging zo een kleine verpakking is dus niet alleen heel erg fijn maar ook nog een stuk voordeliger. De kleine verpakkingen body butter kosten 7,50. Maar ik zie ze ook vaak liggen voor 5 euro.

3 opmerkingen:

  1. Ik ben erg benieuwd naar die geur ;) Lijkt me een fijne body butter!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bodybutters van TBS zijn altijd mega fijn!

    BeantwoordenVerwijderen