maandag 10 maart 2014

essence love letters highlighter


 
De love letters collectie van essence vond ik persoonlijk een hele leuke collectie. Ik moest me dan ook inhouden om niet alles mee te nemen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de highlighter omdat ik dit toch wel het mooiste product uit de collectie vond. Ik weet niet zeker of de collectie nu nog in de winkels licht. Op het moment dat ik dit schrijf nog wel in ieder geval.


Ver verpakking vind ik erg leuk! Het product ziet er niet lelijk uit maar het is wel vrij simpel. Ik vind dit altijd wel heel erg mooi, maar als je er niet van houd dan kan dit een min punt zijn.

In het product zelf staat een tekst gedrukt. Ik vind dit een hele leuke toevoeging! Het past bij de collectie en het straalt toch een beetje luxe uit. wel is het product een beetje poederig waardoor de tekst vrij snel vervaagt.
De highlighter zelf vind ik echt prachtig. een roze kleur met hele fijne gouden glans. Ik vind roze met goud toch wel de mooiste combinatie als het gaat om highlighter!

Swatches van lichte kleuren blijven gewoon heel erg moeilijk. Je kunt het heel erg slecht zien. Toch kun je wel een beetje zien dat de structuur van de highlighter vrij poederig is. dit is als je hem heel licht aanbrengt wel veel minder, maar voor de foto moest ik hem wat dikker aanbrengen. De glans is echt wel heel erg mooi, maar door het poederige effect is dit wel moeilijk te zien op de foto.
Ik was wat meer van de matte highlighter maar sinds ik deze in huis heb gebruik ik weer meer shimmer. Het is echt een heel erg mooi product! de poederige structuur is wel een beetje jammer, maar dat nemen we dan maar voor lief. Deze highlighter heb ik gekocht bij de Kruidvat en kostte 3.39.

5 opmerkingen:

 1. Super mooie gravering heeft de highlighter! De watches zien er ok goed uit! Mooi product!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg pretty, vooral de gravering vind ik tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de highlighter ook en hij is erg mooi ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt mij een hele mooie highlighter.

  BeantwoordenVerwijderen