maandag 3 maart 2014

max blushes


 
Vandaag komt dan eindelijk het artikel online over mijn blushes van de action! dit is een artikel die ik al erg lang wilde maken maar er kwam steeds maar niets van. Ik heb zelf 4 blushes van de action en die ga ik vandaag voor jullie reviewen. Ik ben de laatste tijd weer helemaal back into de blushes en ik was wel benieuwt hoe deze goedkope schatjes het zouden doen. Want goedkoop betekend echt niet altijd slecht!


Ik begin bij de twee blushes met de nog oude verpakking. Deze kleuren zijn er nogsteeds maar ze zitten nu in een nieuwe verpakking. En er is ook nog 1 kleur die heeft nog steeds deze ronde verpakking. Ik vind het persoonlijk veel beter dat ze het uiterlijk van de blushes hebben veranderd want deze verpakkingen vind ik niet zo geweldig. Zoals je ook kunt zien is de bovenkant al aardig versleten.

De kleuren vind ik in de verpakking echt heel mooi! de eerste kleur is een donker roze kleur. Eigenlijk gewoon een hele basic donker roze. De lichte kleur is echt perfect voor een wat heftigere look. Gewoon een hele lichte roze kleur. Ik dacht eerst dat deze kleur misschien wel te licht zou zijn maar dat is gelukkig niet het geval.


Onder de blush zit nog een spiegel met een spons. Ik vind dit zelf bij deze verpakking een minpunt. De spons gebruik ik helemaal niet en is echt niet zo praktisch en de spiegel hadden ze net zo goed boven de blush kunnen aanbrengen. Zo zou de verpakking veel dunner geweest zijn.


De lichte kleur lijkt op de foto wat oranje maar op mijn wangen ziet hij er echt licht roze uit. je ziet hem niet zo heel erg goed zitten wat ik wel mooi vind bij wat heftigere ooglooks. Een perfecte lichte blush dus maar niet heel erg bijzonder.

De donkere blush ziet er hier heel heftig uit maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon lichtjes aanbrengen. Dit vind ik een hele mooie kleur! Weet je even niet wat je moet dragen dan zit je bij dee kleur vaak wel goed.


En dan de nieuwe verpakkingen. Deze vind ik een stuk mooier! Al zijn deze ook best wel dik. De onderkant hadden ze van mij dus wel mogen skippen. Deze verpakkingen zitten een stuk steviger in elkaar en zien er ook veel mooier uit!

De kleuren vond ik trouwens op deze foto heel erg moeilijk om vast te leggen. Omdat de linker blush heel paars is en de rechter juist wat zachter koraal deed het kleuren contrast op mijn camera een beetje raar. Jullie kunnen in ieder geval dalijk op de swatches de echte kleur goed zien.


Zoals ik net al zij hadden ze beter het spiegeltje naar boven kunnen verplaatsen en de rest gewoon weglaten maar nu het er toch zit ga ik dit gedeelte ook maar even beoordelen. Ik vind de kwastjes in ieder geval erg vooruit gegaan. Mijn moeder die gebruikt dit soort kwastjes bijvoorbeeld wel echt, en die puffs die er hiervoor in zaten gebruikt toch echt bijna niemand.


De eerste kleur vind ik echt geweldig! Hij is echt best wel fel paars. Je kunt hem heel erg licht aanbrengen en dan ziet het er echt niet zo raar uit. ik vind het juist heel erg mooi.
En de tweede kleur is koraal roze. Ik vind koraal tinten echt heel erg mooi vooral op de wangen! Over deze kleur ben ik dus ook echt te spreken.

Ik ben erg blij met de blushes van de action! ze zijn erg mooi goed gepigmenteerd en je kunt er prima mee werken. Ze zijn te koop voor 0.99 euro.

6 opmerkingen:

 1. Wauw, ik vind de roze varianten het mooist! Bizar dat ze zo goedkoop zijn, maar wel super fijn! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er heel erg mooi uit! Ik heb zelf ook die twee bovenste en die vind ik heel erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie blushes!

  Vorige week heb ik trouwens een forum aangemaakt, speciaal voor elk soort blogger! Het heeft al ongeveer 70 leden. Hier kan je kletsen over alles wat met bloggen te maken heeft, maar natuurlijk ook "offtopic" onderwerpen. Het zou gezellig zijn als je ook lid wordt! Klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hier komt morgen een artikel van online van de MAX blushes!

  BeantwoordenVerwijderen