zondag 2 maart 2014

glycerona hand en nagelcreme


 

Hand en nagel crème gebruik ik tegenwoordig heel erg veel. Ik heb het hiervoor niet echt gebruikt maar nu ik meer bezig ben met mijn handen gebruik ik het nu meerderen malen per dag. Het gaat heel erg goed met mijn handen en nagels dus ik blijf ook gewoon lekker doorsmeren. Ik had nog een aantal crèmes thuis liggen dus die heb ik de afgelopen weken getest en daar komen reviews van. Als eerste nu dus de Glycerona hand en nagel crème.


Als eerste de verpakking. Het is een pot en ja daar ben ik zelf niet echt fan van. Potten neem ik sowieso al niet mee in mijn tas dus ik moest dit product dan wel echt thuis alleen gebruiken. Naja oké ik kan hem dan gebruiken als ik ’s avonds en ‘s ochtends mijn handen insmeer.
Het uiterlijk van de pot vind ik niet zo heel erg lelijk. Hij is niet mega groot maar toch wel erg diep dus er zit wel veel product in. toch neemt het niet al teveel ruimte in beslag wat ook weer een plus punt is. dus voor de rest ziet het er wel goed uit.

De crème is best wel dun. Wat als handcrème helemaal niet zo erg is want dan trekt het lekker snel in. maar een enorm nadeel van deze crème is dat de geur echt heel erg vies is. ik vind de geur zo vies dat ik deze crème echt niet gebruik. Ik vind het een enorm nadeel als een handcrème stinkt wantje ruikt het echt heel erg vaak. Ook blijft deze geur best wel hangen. Ik heb nog geprobeerd om hem als voet crème te gebruiken maar de stank is echt te erg.
Helaas een keer geen enthousiasten reviews maar die horen er ook bij. Ik zou zeggen ruik eerst aan deze handcrème voor je hem koopt misschien hou jij wel van de geur. Ik kocht deze handcrème samen met een desinfecteergel (die wel heel erg fijn is!) voor 1 euro bij de Kruidvat. Gelukkig geen duur product dus!

3 opmerkingen:

  1. Ah, jammer van de stank!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik hand- en nagelcreme ook echt heel vaak, vooral in de winter. Wat jammer en viezig dat het zo stinkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb dat ook, als de geur echt niet lekker is dat ik niet gebruik of weggeeft :)

    BeantwoordenVerwijderen