dinsdag 4 maart 2014

Catrice shine lipgloss


 
De infinite shine lipglossjes van catrice zijn lipglossjes die me eigenlijk nooit eerder waren opgevallen. Het was niet zo dat ze mij op het eerste gezicht niet mooi leken maar ze vielen me gewoon totaal niet op. Tot dat er een paar kleurtjes in de sale kwamen. Ik heb daar 2 van meegenomen en ik ga ze vandaag voor jullie reviewen.

Wat ik vooraf even wil zeggen is dat deze kleurtjes wel uit het assortiment zijn gegaan, maar er nog genoeg andere kleurtjes van deze lijn in het assortiment zitten. als je deze dus niet meer kunt scoren in de opruimbakken, dan kun je daar altijd nog bij terecht!

Ik begin bij het kleurtje dat ik als eerste kocht. Dit zijn kleurtjes die ik persoonlijk altijd erg mooi vind en veel draag. Het is een beetje een oranje koraal kleur. Ik vind oranje op het moment echt te gek. Ik draag erg veel oranje tinten! Deze kleur heet 110 tangerine tango.

later heb ik deze kleur er nog bijgehaald. Ik vind rode lipglossjes altijd een heel erg leuk effect hebben. Ook zijn ze net niet zo heftig als een rode lippenstift en durven meer mensen dit te dragen. Wel vind ik het belangrijk dat zo een lipgloss dan wel echt een mooi rode tintje afgeeft. Deze kleur heet 130 how do you dare to wear?

De applicators zijn erg prettig! Ze zijn niet bijzonder of speciaal maar daarom werken ze gewoon heel erg fijn. Er zit een klein boogje in wat het toch iets makkelijker maakt om ze aan te brengen.


 
Met de pigmentatie zit het prima! de roze geeft echt een prachtige kleur af! Echt het effect wat ik verwacht van een roze lipgloss. En de oranje is ook erg mooi. iets minder gepigmenteerd (op de lipswatch kwam de kleur wel heel erg slecht over) dan de rode maar alsnog is deze heel erg mooi!
Ik ben persoonlijk niet zo een lipgloss fan omdat ze vaak niet prettig aan voelen op mijn lippen. Dit vind ik dan ook heel erg belangrijk! Met deze lipglossjes ben ik wel heel erg blij. Ze plakken totaal niet en blijven redelijk lang zitten. niet zo lang als een lipgloss die erg plakt maar het is het een of het ander natuurlijk. Deze glossjes voelen echt heel erg prettig aan!

Zoals ik net al zij zijn deze niet meer in het assortiment maar zijn er nog genoeg andere kleuren en kun je ze misschien nog wel met korting scoren in de opruimbakken! Ze kosten 2.99.

8 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi, het laatste kleurtje vind ik het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind vooral het tweede kleurtje prachtig! De kortingsbakjes bij Kruidvat zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die donkere is heel mooi! jammer dat ie niet meer te koop is! de kortingsbakken in mijn woonplaats stellen niks voor helaas:( Groetjes Bertine - www.aboutfashion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie glossjes, ik zou ook wel 1 willen proberen, hopelijk zijn ze bij me in de kortingsbak!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zien er beide mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen