donderdag 13 maart 2014

Kruidvat tea tree olie


 
De tea tree olie van de Kruidvat zat in mijn artikel met producten die ik meer zou moeten gebruiken. En dit product gebruik ik sinds dat artikel elke dag! Ook kreeg ik een paar vragen of ik dit product zou willen reviewen dus hier is de review dan eindelijk. Ben je benieuwt, lees dan snel verder.De tea tree olie zit in een niet zo hele grote verpakking maar je zoet er alsnog vrij lang mee. tea tree olie is een goeie olie tegen onzuiverheden. Ik vind het vooral een fijn product omdat het een olie is, die goed helpt tegen mijn droge huid maar toch ook wat doet tegen mijn onzuiverheden. Terwijl normaal de crèmes tegen onzuiverheden juist uitdrogen.
Ik gebruik deze olie als een serum. Ik gebruik hem ’s avonds voor mijn nachtcrème.

De verpakking komt met een pupetje wat ik heel erg handig vind. Het was in het begin even wennen maar het is juist heel erg handig! Je kunt zo een paar druppeltjes pakken in plaats van heel veel product die je eigenlijk niet nodig hebt. Ik gebruik ongeveer 3 druppeltjes voor mijn hele gezicht.

Het product is echt een olie wat ik in het begin een beetje eng vond. Een olie product smeer je normaal toch niet zo snel op je gezicht. Maar ik raakte hier al heel erg snel aan gewent.
Ik merk echt verschil als ik dit product niet gebruik. Het product kalmeert mijn huid heel erg. Mijn onzuiverheden worden minder terwijl mijn huis niet uitgedroogd word mar juist gevoed. Nadat ik dit serum heb aangebracht breng ik ook nog een voedende nachtcrème aan.

Ik ben echt fan van dit product! ik kan hem dan ook echt aanraden als je een droge huid hebt maar wel onzuiverheden hebt. Hoe hij het doet op de vette huid weet ik niet precies maar voor mij werkt dit product wel erg goed! het is een product van Kruidvat eigen merk dus alleen verkrijgbaar bij de Kruidvat en hij kost 2.13.

4 opmerkingen:

  1. Ik heb het in het verleden ook erg veel gebruikt om puistjes uit te laten drogen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb al heel wat gehoord over een tea tree, en blijkbaar mag ik het op mijn wishlist zetten. is dat wel gezond eigenlijk?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb heel veel last van onzuiverheden tegenwoordig. Wat een superidee om deze als serum te gebruiken. Ik ga deze denk ik ook maar eens aanschaffen.

    BeantwoordenVerwijderen