vrijdag 14 maart 2014

all about nude oogschaduw pallet van essence


 
Het assortiment van essence is al een tijdje veranderd en ik ben nu bezig om langzaam de nieuwe producten te verzamelen. Het all about nude pallet was een product die ik gelijk al heel erg leuk vond! Het is dan ook een van de eerste producten die ik heb gekocht. Ik gebruik bijna elke dag nude kleurtjes dus genoeg kun je er gewoon niet hebben! Ben je benieuwt naar wat ik van dit pallet vind, lees dan snel verder.

 
Het pallet is niet heel groot, maar toch was mijn eerste gedachten toen ik dit pallet voor het eerst zag dat hij erg groot was. Groter dan ik had gedacht toen ik in de persberichten de afbeelding zag. Ik vind de grootte eigenlijk precies goed! hij is niet enorm, maar er zit wel behoorlijk wat oogschaduw in!
De verpakking is stevig, ik zou hem ,zonder mij zorgen hoeven te maken, zo meenemen. Ik vind de vormgeving van de verpakking lekker simpel, wat ik ook bij een nude pallet vind passen. Hij ziet er gewoon leuk uit, hij is stevig, werkt praktisch en je kunt je kleurtjes van buitenaf zien.

Dit staat op de achterkant van de verpakking. Het pallet heet 01 nude. Maar dat is niet de reden waarom ik dit laat zien. Er staat namelijk dat er matte, shimmer en metallic kleuren in zitten. ik had dit op het eerste gezicht nog helemaal niet gezien tot ik dit las. Ik vind dit wel heel erg leuk bedacht want zo is het pallet wel heel erg divers!

en hier zien jullie de kleuren. De eerste 2 zijn de shimmer kleurtjes. De bovenste is een hele mooie highlighter! En de onderste is perfect om een hele simpele lichte shimmer look mee te maken. Ik zou deze kleur niet zo snel gebruiken als highlighter maar juist op het bewegend ooglid voor wat extra shimmer.
De tweede twee kleuren zijn de matte kleurjes. De bovenste is een hele lichte roze kleur. Een perfect basic matt kleurtje voor op het bewegend ooglid. Ik vind dit altijd erg fijn om te gebruiken als de rest van mijn oogschaduw shimmer bevat. Zo hou ik een beetje contrast. En het onderste kleurtje is een matt bruine kleur. Een matt bruine tint kan voor mij eigenlijk echt niet ontbreken in een nude pallet! Een perfecte kleur om je arcadeboog iets aan te zetten.

En de derde twee kleuren zijn de metallic kleurtjes. Deze kleuren hebben echt een hele mooie finish. De bovenste is een lichte roze/bruine tint. Weer een perfecte kleur voor over het bewegend ooglid. Deze is juist erg mooi om wat shimmer toe te voegen. En de onderste kleur vind ik het mooiste kleurtje uit het pallet! Een prachtige rood/bruine kleur. Ik vind het heel erg leuk dat ze zo een kleur hebben toegevoegd om het pallet net iets extra’s te geven!
De kleuren vind ik echt heel erg geslaagd! Er zitten kleuren in die echt in een nude pallet horen, maar ook kleurtjes die mij best wel veraste.

en hier zijn de swatches ook deze vond ik totaal niet tegenvallen! alleen de derde kleur (tweede van boven, in het pallet) viel mij iets tegen. Nu vind ik het swatchen van matte kleuren altijd wel moeilijk maar toch had deze oogschaduw net wat meer pigment mogen hebben. De rest vind ik echt allemaal prachtig!

En hier zien jullie een look die ik ermee gemaakt heb. Een hele simpele basic look. Deze look heb ik echt binnen 2 minuten gemaakt. Perfect voor doordeweeks dus!

ik ben fan! de kleuren hebben ook een hele fijne structuur waardoor er erg fijn mee te werken valt. Dit palletje licht nu in de schappen bij de Kruidvat en kost 3.59.

4 opmerkingen:

 1. Super mooi palette, bij mij is het palette elke keer overal uitverkocht. Erg jammer. Wil hem ook heel graag <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit een erg mooie palette met lekker veel kleurtjes die je iedere dag kan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze eergisteren ook gekocht en ben er heel blij mee. Morgen hoop ik ook nog de twee palettes die alleen te krijgen zijn bij het extra schap te scoren en dan heb ik ze compleet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg veel goeds gehoord over deze pallete, maar steeds bij me uitverkocht! hopelijk als ik morgen ga dat er al verse terug in het schap liggen.

  BeantwoordenVerwijderen