zaterdag 1 maart 2014

nagellak swatches


 
En nagellak artikel heb ik al een tijdje niet gedaan dus ik dacht waarom niet. Ik maak weer eens een nagellak swatches artikel. Vandaag ga ik dus weer 4 lakjes swatchen. Mijn nagels doen het op het moment erg goed! en misschien kan ik binnenkort wel weer nagellak gaan dragen. Toch doe ik het voor nu nog even op deze manier. Ik heb 1 nieuw lakje en de rest van de lakjes had ik al maar wil toch nog graag een keer laten zien!


Ik begin met mijn favoriet. Het nieuwe lakje. Dit is een lakje van L’Oréal en deze heb ik gescoord bij de big bazar. Ik vind paarse kleuren echt super mooi!! paars is echt mijn kleur als het gaat om nagellak. Ook deze kleur is prachtig! De kleur dekt heel erg mooi. het is een mooie donkerdere paars.
Ook de verpakking van deze nagellak vind ik echt prachtig! De manier waarop hij lakt is ook erg fijn, al is het borsteltje wel erg groot.

En als tweede nog een kleur waar ik gek op ben. Dit is in het algemeen echt mijn favorieten kleur. En qua nagellak staat deze onder paars op een goeie tweede plek. Dit is een nagellak van Rimmel en deze heb ik ooit eens gekregen. Dit is de kleur 160 pepermint. Een prachtig mintgroen/blauw kleurtje! ik vind dit wel echt een zomers lakje. Nu ben ik iets meer van de wat donkerdere tinten.

Deze foto is iets wat onscherp maar dat maakt het lakje niet minder mooier. Dit is niet een kleur die ik heel erg vaak draag. maar soms heb ik echt zin in over de top meisjes achtig. Nou dat is dit lakje. Roze met glitters. En dit lakje is ook echt prachtig! Dekt prima in 2 laagjes en heeft echt een prachtige kleur en glans. Dit is de kleur Miami pINK van catrice.

En als laatste een gouden lakje. Goud vind ik niet altijd mooi op de nagels maar je kunt er wel veel mee met nail art en soms is het toch ook wel gewoon heel erg mooi. ook deze goud is echt mooi. het staat niet raar als je deze kleur op je nagels draagt. Soms kan het er wat goedkoop uitzien maar dat heeft deze goud niet. Wat bij deze lak wel fijn is, is dat je de kleur heel erg goed op kunt bouwen. Met 1 laagje kun je hem als gouden topcoat gebruiken maar met 3 laagjes heb je een prachtig dekkende gouden lak.

Ik heb hier nog een nail art waar ik hem gecombineerd heb met neon panterprint. Ik heb hier wel een wit lakje onder gedaan. Dan komt de kleur mooier over.

En hier als laatste nog eens de 4 swatches. Ik hoop dat jullie het weer eens leuk vonden om een nagel artikel te zien! Laat in de comments achter welke kleur jij het mooist vind!

4 opmerkingen: