vrijdag 21 maart 2014

Etos colour lipbalm


 
Een lipstick in de vorm van een soort dikke pen stond al erg lang op mijn lijstje. Het begon volgends mij bij Hema mar tegenwoordig heeft bijna elk merk dit product. ik heb er eindelijk een gekocht en vandaag ga ik hem reviewen. Dus ben je benieuwt, lees dan snel verder.


De verpakking vind ik ontzettend leuk. Het is makkelijk mee te nemen ziet er leuk uit en je kunt met zo een verpakking makkelijk onderweg bijwerken. De kleur van de verpakking is dezelfde kleur als de lipstick. ik vind het altijd wel leuk als de kleur in de verpakking verwerkt zit.

En hier de lipstick. zoals ik al zij dezelfde kleur als de verpakking. Het is een zacht peachy kleurtje. ik hou hier persoonlijk heel erg van. De kleur heeft ook heel licht een oranje tint erin.

En dan de kleur. mijn lippen zijn heel erg gepigmenteerd dus op de foto zie je dat eigenlijk meer dan de kleur. ik vind de kleur heel erg mooi. het geeft mijn lippen een hele mooie peachyoranje kleur. niet heftig maar ook zeker niet nude. Een beetje een my lips but better kleurtje maar dan met een oranje twist erdoorheen.
De lipstick voelt fijn aan. Het product heet ook een colour balm en zo voelt het ook. Een beetje als een lippenbalsem maar dan wel met veel meer kleur. daardoor blijft hij ook geen uren zitten. hij is er niet na een uurtje af maar een maaltijd zal dit product niet overleven.

Ik vind het een leuk product! het is een makkelijk product om ’s ochtends even snel op te doen en in je tas te mikken. Hij past overal bij. Deze colour balm heb ik gekocht bij de Etos en hij is ook van Etos eigenmerk. Ik heb hem gekocht in een actie en betaalde er 2,99 voor. Normaal kost hij 3.99.

7 opmerkingen:

  1. Ziet er mooi uit. Ik heb pas geleden voor het eerst zo'n soort potlood gekocht en dan twee van het merk Nyc. Die bevallen me erg goed, dus misschien ook dit merk maar eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ook die van NYC heb ik geprobeerd en die ga ik ook nog reviewen :P

      Verwijderen
  2. Mooi kleurtje! Jammer genoeg hebben we in België geen Etos, ze hebben zo'n mooie producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg fijn! Zelf heb ik ook een aantal van deze potloodvormige lipsticks, ik ben er dol op!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze heb ik zelf ook en ben er echt heel erg blij mee x

    BeantwoordenVerwijderen