woensdag 26 maart 2014

essence ombre blush


 
Blush, daar ben ik de laatste tijd echt gek op! eerst droeg ik eigenlijk helemaal geen blush, maar ik merkte toch dat mijn gezicht niet helemaal af was. Het zag er wat bleek en ‘ongezellig’ uit. ik vind het echt super leuk hoe je met verschillende soorten tinten je gezicht een hele andere uitstraling kunt geven. ik heb de afgelopen tijd dan ook steeds meer blush verzameld. Ook de blush up! Blushes van Essence hebben mijn aandacht getrokken, en ik heb er 1 getest.


De verpakking van de nieuwe blush vind ik niet echt geweldig. De naam vind ik erg leuk, en ook leuk vormgegeven op de verpakking maar de verpakking is verder niet heel erg bijzonder. Wel is de verpakking erg stevig en neem ik hem zonder me zorgen te hoeven maken mee. ik vind het zelf ook wel leuk dat je de kleuren door de verpakking kunt zien.

ik ben voor de kleur 10 heat wave gegaan. Je hebt 2 kleuren. De andere blush zijn alleen roze tinten. Die loopt van licht roze naar donker roze. Die kleur heet 20 pinky flow. Mij sprak heat wave gewoon wat meer aan omdat ik heel erg van oranje tinten hou.

En hier zien jullie de kleuren. Ik vind het echt een prachtig effect. Het ombre effect op het haar mag dan misschien over gewaaid zijn ik ben in ieder geval nog niet uitgekeken op de mooie ombre blushes. Deze blush loopt van een oranje kleur naar roze. Je kunt natuurlijk beide kanten apart van elkaar gebruiken maar ze ook samen gebruiken. Zo krijg je dus eigenlijk 3 kleuren blush in 1 verpakking. Handig voor als je nog niet zo veel blush hebt.

 
En hier de swatches. Links zien jullie de oranje kleur, in het midden zijn beide kleuren gemengd en de rechter swatch is de roze kant. Ik vind de swatches echt heel erg mooi. de blushes hebben veel pigment maar niet te veel. Je kunt de kleur juist erg goed opbouwen en zo donker of licht maken als je zelf wil. Ook is de structuur heel erg fijn. Er komt niet veel poeder vanaf als je er met je kwast over heen gaat, zo krijg je dus ook geen last van strepen of vlekken.

 
Hierboven draag ik de blush en dan vooral de oranje kant. Ik heb hem best wel heftig aangezet voor de foto (anders zie je helemaal niets) maar normaal is hij subtieler. Ook heb ik hier nog bronzer op wat dus iets oranje uitslaat op de foto. Ik vind de blush erg mooi, en gebruik hem nog steeds heel erg vaak!

Ik ben echt onder de indruk van de nieuwe blush van essence. Ze werken echt heel fijn en de kleuren zijn erg mooi. ik vind deze blush zelfs zo fijn dat ik misschien ook nog wel de andere kleur ga halen. De blushes zijn alleen te koop bij Kruidvat met een extra nail art schap. Ze kosten 3,59.

5 opmerkingen:

  1. Deze blush staat op mijn verlanglijstje, goed review!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ben er ook onder de indruk van, wat staat die je prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is zo'n heerlijk zomers kleurtje, leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Woow, deze staat je heel erg goed! Ik vind ook dat blush zoveel met je gezicht kan doen. Het zorgt er echt voor leven in je gezicht.

    BeantwoordenVerwijderen