zondag 16 maart 2014

essence gel nails update



Mijn eerste artikel op deze blog ging over de essence gel nails. Ik was er toen heel erg enthousiast over. het leek mij wel leuk om weer eens een update te doen. Om te kijken of ik er nog steeds net zo enthousiast over ben, hoe vaak ik hem nog gebruik en of ik de producten op een andere manier ben gaan gebruiken. Dus ben je benieuwt, lees dan snel verder.



Ik heb deze gel nails toen ik ze net had een hele tijd heel erg veel gebruikt. Ik was er helemaal weg van en gebruikte bijna alleen nog maar gel nails. Maar toen mijn nagels afbraken heb ik helemaal geen nagellak meer gedragen. De gel nails verdwenen dus in een kast.
Gelukkig ben ik nu weer helemaal into de nagels (hier komt later nog een ander artikel over). en het eerste wat ik deed was toch weer de gel nails pakken. Ik ben nog steeds fan! wil je echt 2 weken lang gel nagels dan zou ik deze niet aanschaffen maar voor tussen de 5 en 7 dagen houden deze nagels het zeker wel vol!

De peel off gel base gebruik ik eigenlijk bijna nooit. Ik doe meestal een gel laagje over mijn nagels met de topcoat en als dat klaar is gebruik ik nog een kleur nagellak. Mijn nagellak droogt heel erg snel op en blijft dus erg lang zitten. ook breken mijn nagels veel minder snel af.
Doe je je gel laagje onder je laagje nagellak dan heb je kans dat je nagellak alsnog gaat chippen. Om dit te voorkomen kun je ook eerst je nagels lakken en dan de gel eroverheen. Ik doe dit ook soms. Het werkt precies hetzelfde alleen dan moet je dus wel echt een week dezelfde kleur nagellak dragen.

Conclussie: ik ben nog steeds fan! voor een heel erg leuk prijsje kun je zelf gel nagels zetten die een week blijven zitten. bij mij chips nagellak meestal al binnen een dag dus ik vind een week erg lang. Ook breken mijn nagels niet als ik een gel laagje hem aangebracht dus kan ik ze weer langer laten groeien! Ook is het makkelijk te verwijderen en beschadigt het mijn nagels niet!

8 opmerkingen:

  1. Ik ben ook van plan deze set aan te schaffen, lijkt me erg fijn! Liefs Carmen www.ourbeautythings.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er te weinig geduld voor, maar een vriendin van mij heeft deze set ook en ze is er echt heel blij mee :)

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. grappig om te lezen :P ik heb juist geen geduld om normale nagellak te laten drogen.

      Verwijderen
  3. Ik heb deze set ook en ik ben er nog altijd heel erg blij mee. Alleen jammer dat alles zo snel chipt, want dat probleem ervaar ik ook. Verder vind ik het nog altijd een topset!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel erg leuk lijkt me wel handig! Ik heb zelf de kit van Sentationnails en ben er ook heel tevreden over!
    Veel liefs,
    Elien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb de sensationail ben er ook wel blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het zit er heel leuk uit! Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen