maandag 17 maart 2014

Garnier Micellair water


 
Micellair water is de laatste tijd echt een beginnende hype. Ik hoorde er veel mensen over maar een goedkope versie was er nog niet. Tot Garnier kwam met hun Micellair reinigingswater. Ik was erg benieuwt en heb hem dan ook meteen aangeschaft! Ik heb er al veel positieve verhalen over gehoord dus ik was zelf ook heel erg benieuwt. Ben je benieuwt wat ik er van vind, lees dan snel verder.


Wat is Micellair reinigingswater precies? Micellair reinigingswater is een reiniger op waterbasis waarmee je op een milde wijze alle make-up kunt verwijderen. Je kunt hem voor alles gebruiken voor je ogen, je gezicht en voor je lippen.

Het eerste wat mij opviel was de enorme verpakking. Je krijgt dus echt heel erg veel product voor je geld! Ik vind dit wel fijn want dit is wel een product de je dagelijks gebruikt en waar je gewoon lang mee wild doen. Wil je dit product meenemen dan kun je hem altijd in een kleinere verpakking over gieten.

Ik vind ook het uiterlijk van de verpakking mooi. het is niet echt huidverzorging maar reiniging maar toch vind ik ook dat bij dit soort producten de verpakking er gewoon clean uit moet zien en dat doen deze.

De dop vind ik erg handig. Hij zit erg goed en stevig dicht waardoor ik hem zeker wel mee zou durven nemen in mijn toilettas. Ook komt er als je hem op zijn kop hangt niet meteen super veel product uit waardoor je prima kan doseren hoeveel je nodig hebt.

Ik heb zelf echt hele gevoelige ogen. Ik krijg gewoon snel last van traanogen en de huid rond mijn ogen is snel geïrriteerd. Daarom gebruik ik gewoon liever een aparte reiniger voor mijn ogen. Je kunt hem prima gebruiken voor je ogen maar ik gebruik gewoon liever kokos olie.

De reiniger voelt heel erg fris aan op de huis. Irriteerde mijn huid inderdaad helemaal niet en maakte mijn huid zelfs niet rood. Terwijl mijn huid heel erg snel rood word. hij is dus echt heel erg mild. Ook hoefde ik maar 1 watje te gebruiken om al mijn make-up eraf te halen terwijl ik er normaal minstens 2 voor nodig heb. Ook merkte ik dat als ik na deze reiniger nog mijn gezichtsborstel gebruikte mijn borstel er na gebruik veel schoner uitzag dan bij andere reinigers.
Ik ben echt fan van dit product. hij werkt super goed en is heel erg mild voor mijn huid. Ik heb sinds ik deze heb geen andere meer gebruikt. Ik heb hem tijdens een actie gekocht bij Etos voor 4,40. Normaal kost hij 6,49.

5 opmerkingen:

 1. Klinkt goed! Zelf twijfel ik welke ik zou proberen. Deze of die van Nivea!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. What a nice blog you have here and great post too, would you like to follow each other, if you decided to follow me on BLOGLOVIN, please let me know I will follow you back.xoxo

  www.love-joice.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed, deze wil ik ook uitproberen!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb hier al veel goeds over gehoord. en k zoek nog een nieuwe en misschien word dit wel mijn nieuwe!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hier al zoveel goede dingen gehoord. Ik wil deze ook nog aanschaffen, maar eerst mijn reinigers opmaken die ik hier nog staan heb :)

  BeantwoordenVerwijderen