vrijdag 7 maart 2014

Diadermine nachtcreme


 
Nog steeds ben ik er veel bezig met huidverzorging en dat zal de komende tijd ook niet minder worden. ik ben nu al een hele tijd de Diadermine nachtcrème aan het testen en ik dacht dat het wel eens tijd werd om die te gaan reviewen.

Dit is de verpakking. Hij ziet er niet echt heel erg boeiend uit maar wel fris. Je kunt meteen van de verpakking wel zien dat het met huisverzorging te maken heeft en dat vind ik ook wel goed.

Het product zit in een tube! Wat niet alleen heel erg hygiënisch is maar ook nog eens heel erg makkelijk. Ik vind tubes echt de fijnste verpakkingen. Vooral als het gaat om crème.

Wat mij heel erg aansprak aan deze crème was dus dat hij heel erg goed moest hydrateren. En dat er geen parabenen, siliconen, parfum en alcohol denat in zitten. ook is dit product heel erg geschikt voor de gevoelige huid.

De verpakking heeft wel een draaidop. Een dop die er aan vast zit is natuurlijkmakkelijker maar over de dop heb ik echt niets te klagen. Ik vind een draaidop ook wel prima en ik heb me er nog helemaal niet aan geïrriteerd, dus hij werkt fijn.

De substantie is echt een hele dikke, volle structuur. Het voelt in ieder geval echt aan alsof hij heel erg goed hydrateert, wat natuurlijk ook de bedoeling is. ik vind hem meteen al heel erg prettig aanvoelen op mijn huid. Hij laat geen vettig laagje achter en ruikt ook gewoon neutraal.
Mijn huid reageert heel erg goed op de crème. Ik krijg geen onzuiverheden en mijn huid ziet er heerlijk gehydrateerd uit de volgende ochtend. Ik ben heel erg tevreden over deze crème. Dit product is van Diadermine en kost 9.99. er zijn ook erg vaak acties bij dit merk!

4 opmerkingen:

  1. Zelf gebruik ik ook wel eens producten van Diadermine en die bevallen meestal goed :) Fijne prijs ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben nu ook heel erg benieuwd naar de creme want het klinkt heel erg goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ziet er goed uit! ik heb op andere blogs verschillende meningen gehoort, misschien deze ook eens testen ( als al mijn gezichtscremes op zijn hah )

    BeantwoordenVerwijderen