donderdag 6 maart 2014

Benefit POREfessional primer


 
Een review over dit product wilden ik eigenlijk niet gaan schrijven. ik vond dit product heel erg interessant! Maar de verpakking vond ik eigenlijk iets te klein om er echt mijn mening over te kunnen geven. toch deed ik nog best wel vaak met deze verpakking en heb ik wel echt een duidelijk beeld gekregen van dit product. Ook zag ik dat er wel mensen geïnteresseerd waren in een review hierover dus hier komt hij dan!


De POREfessional primer van Benefit kreeg ik in de glossybox. ik kreeg een verpakking van 3 ml. Als je hem in de winkel koopt krijg je een verpakking van 22 ml. Ik kreeg een heel schattig mini tubetje in een hele leuke kartonnen verpakking. Ik vind het altijd enorm leuk hoe luxe merken hun miniatuur producten maken!

De verpakking is erg klein maar ik kan hem toch zeker wel 6 keer gebruiken! Ik doe er wel zuinig mee maar ik gebruik genoeg om mijn hele gezicht te voorzien van primer. Zuinig is hij dus in ieder geval wel!

Ik heb persoonlijk altijd budget primers geprobeerd dus ik was wel erg benieuwt naar deze! de substantie voelt heel erg fijn aan. Erg glad en ik voel meteen dat mijn huid veranderd naar heel erg glad. Ook is het product matt wat ik op het moment een plus punt vind. Soms vind ik het wel mooi als een basis wat shimmer bevat maar toch hou ik over het algemeen wel van matt. Dat kan namelijk altijd en kan niet echt mis gaan.

Toen ik mijn make-up aan ging brengen over deze primer wist ik pas echt wat een geweldig product dit is. mijn make-up zit echt perfect. Het blijft niet hangen achter velletjes op puistjes. Het blijft de hele dag echt glad en mijn huid ziet er echt goed uit.
Het enige jammere is de prijs van dit product. en je kunt hem ook niet meer in Nederland kopen sinds Sephora uit Nederland is. wel kun je hem nog op internet bestellen en dan kost hij 37.80. dit heb ik er dan weer niet voor over. ik vind hem wel echt heel erg fijn, en misschien zou ik hem later nog eens kopen (misschien met een leuke actie of als ik kortingsbonnen heb). Maar nu, nee het was leuk dat ik hem mocht proberen maar helaas is hij wel echt te duur.

6 opmerkingen:

 1. Hij lijkt me erg fijn, maar het is inderdaag aan de dure kant!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woow wat deed je lang met zo een kleine verpakking. Klinkt erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb er ook erg veel goeds van gelezen maar jammer van de prijs, jammer dat er nog geen budget versie van bestaat want ik ben al de hele tijd aan het rond kijken hah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad is Benefit erg duur, maar voor die prijs krijg je ook wel wat. Zo ben ik dol op hun boxed blushes :)

  BeantwoordenVerwijderen