dinsdag 25 februari 2014

vaseline creme


 
Deze vaseline crème kwam ik laatst tegen bij de Action. ik vond de verpakking super handig om mee te nemen in je tas dus ik dacht ik probeer hem gewoon! Ik heb hem nu een tijdje in gebruik en ga hem vandaag voor jullie reviewen. Dus ben je benieuwt lees dan snel verder.


Ik vind de tube erg leuk! Hij ziet er leuk uit en is handig in gebruik. Zoals ik net al zij is het lekker makkelijk om mee te nemen in je tas. ik heb hem dan ook gebruikt als handcrème. Waar deze crème precies voor is staat er niet op het is gewoon een moisture crème je kunt hem dus voor heel veel gebruiken.

 
Hier zien jullie de dop en de substantie van de crème. De substantie is heel erg fijn! Want hij is best wel dun. Ik gebruik hem als handcrème dus dan is het fijn als de crème ook snel intrekt. En dat doet hij!
Ik kan er voor de rest heel erg kort over zijn. het is echt een fijne crème! Mijn handen voelen gewoon erg goed en zacht aan, hij is handig in gebruik en makkelijk om mee te nemen. Ook is hij erg goedkoop je kunt hem namelijk gewoon bij de action halen voor 1.29.

8 opmerkingen:

 1. ik wou hem halen maar ik heb echt al zo veel cremes hah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Jammer dat ik geen Action in de buurt heb!

  Liefs, Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb altijd een handcreme bij me. deze lijkt mij fijn, en zeker voor dat geld! Groetjes Bertine - www.aboutfashion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat handig dat het gewoon bij de action wordt verkocht! Lekker budget ook :)

  BeantwoordenVerwijderen