woensdag 26 februari 2014

catrice mono oogschaduws


 
De Catrice mono oogschaduws zijn niet echt populaire producten. je kunt er op internet niet super veel over lezen en wat je erover kunt lezen is meestal niet echt heel goed. ik had toevallig nog 5 mono oogschaduws liggen dus ik dacht ik ga er ook wat over schrijven. dus ben je benieuw wat ik van deze oogschaduws vind lees dan snel verder.

Ik begin met de kleur 110 Gilbert’s Grapefruit. Dit is een van de weinige oogschaduws die mij echt vanaf moment 1 aansprak. Meestal heb ik niet meteen met oogschaduw dat ik hem echt MOET hebben maar deze kleur had echt de WAUW factor. Ik hou vooral op dit moment echt van dit soort kleurtjes. Ik gebruik ze bijna dagelijks.

De pigment van dit product vind ik wel mooi maar hij heeft toch wat meer weg van een highlighter en dat vind ik jammer. Ik had deze liever gebruikt op het bewegend ooglid. Ook de structuur vind ik niet geweldig. Het is niet zo dat je er totaal niet mee kunt werken, maar de oogschaduw is wel wat korrelig.

Dit is de kleur 300 pink rock super star. Roze matte oogschaduw vind ik heel erg moeilijk. Het ziet er al snel uit alsof je een irriterende huid hebt rond je ogen. Maar deze kleur kocht ik ooit voor blush! Ik gebruik hem dan ook meestal als blush en niet als oogschaduw.

De pigmentatie van deze oogschaduw vind ik heel erg goed! hij geeft prima kleur af en je kunt hem erg goed opbouwen in kleur. Ook de structuur vind ik bij deze oogschaduw beter. Hij is veel minder korrelig. Een fijne oogschaduw dus! Maar deze gebruik ik toch liever als blush.

Dit is de kleur carbon bleu. Ik vind blauwe oogschaduw heel erg mooi!! en ook deze kleur vind ik prachtig. Een mooie donkerblauwe kleur met hele fijne glansdeeltjes erin. Ik vind dit altijd wel een hele mooie kleur om een look net wat specialer mee te maken.

Bij deze oogschaduw viel de pigmentatie me wat tegen. Je kunt de kleur helaas wat minder goed opbouwen waardoor de kleur wat flauw blijft. De structuur van deze oogschaduw is wel fijn.

dit is de kleur 500 hip hop on the tree top. Matt groen ik hou ervan!! Ik vind groene oogschaduw ook echt geweldig. Dit is dan ook mijn favoriet uit het rijtje!!

De pigmentatie van deze oogschaduw is echt het beste van allemaal. Hij heeft een prima pigmentatie en je kunt hem echt geweldig opbouwen in kleur!! De structuur is iets wat korrelig maar ik vind dat je er alsnog prima mee kunt werken. Wat je bij deze kleur ook echt heel erg mooi kunt doen, is een eyeliner kwastje nat maken en hem als eyeliner gebruiken.

En als laatste de kleur 080 go, charlie brown! Matte bruine oogschaduw komt altijd van pas. Dit is een kleur die ik bijna dagelijks gebruik om net wat meer vorm te geven. geen bijzondere kleur maar juist simpel en basic!

De pigmentatie vind ik niet geweldig maar hij is wel prima. je kunt er prima je oog mee vormgeven maar een hele goeie gepigmenteerde oogschaduw is het niet. De structuur van deze oogschaduw is totaal niet korrelig en dus wel heel erg fijn!

En hier boven nog eens alle swatches.

 En dat was het voor vandaag. De oogschaduws van catrice gaan denk ik nooit echt favorieten producten van mijn worden, maar ze zijn ook echt niet zo heel erg slecht!! Ik zou zeggen swatch ze goed in de winkel! Want er zitten prachtige kleuren bij maar ook echt wel slechte. De catrice oogschaduw mono’s kosten 2.79.

4 opmerkingen:

 1. Ik gebruik vooral nude tinten qua oogschaduw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie collectie oogschaduws heb je! Vooral die paarse vind ik erg mooi.
  Leuke blog ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er wel erg mooi uit! Ik ben ook niet zo fan van mono's.

  BeantwoordenVerwijderen