maandag 10 februari 2014

valentijn cadeautips
Valentijnsdag, het zit er weer aan te komen. Ik vind deze dag niet echt heel bijzonder en doe dan ook vrij weinig aan Valentijn. Toch die je de winkels weer vol stromen met Valentijn spullen en zie ik overal hartjes hangen. Omdat ik Valentijn toch niet helemaal onopgemerkt voorbij wilde laten gaan ga ik vandaag wat tips geven over kleine cadeautjes voor je vriend, vriendin, familie of geheime liefde!


Als eerste de action! de action heeft op het moment heel erg veel leuke Valentijns spulletjes. En voor heel erg weinig geld. Ze hebben simpele kaarten maar ook hele leuke kleine cadeautjes of knuffelbeertjes.

Bij de Hema zag ik vorige keer ook echt hele schattige dinge liggen voor Valentijn. Ik vond het vooral leuk dat de chocola hadden met leuke teksten erin. Hoe schattig is het om een chocoladereep te geven met ik vind je lief!

Ga zelf aan de slag en kook of bak iets! Je hoeft helemaal niet goed te kunnen bakken om iets super leuks te maken. Bij de action hebben de bakvormen in de vorm van hartjes wat super leuk is. en ben je nou echt heel erg slecht in de keuken dan hebben ze nu ook een bakmix met valentijncupcakes!

En als laatste tip kun je ook zelf iets in elkaar knutselen. Zoek op internet voor inspiratie of bedenk zelf iets. Je kunt het natuurlijk ook heel erg simpel maken door zelf een leuk kaartje te maken.
Dat waren mij tips! Hebben jullie nog tips zet ze dan onder in de comments.

4 opmerkingen:

 1. leuke tips, zelf heb ik niemand dus kan ik geen valentijn vieren :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. mijn Valentijnsdag word ook niet echt bepaald romantisch. van 8 tot 3 naar school en van 4 tot 10 werken xD daarna ben ik zo moe dat ik meteen mijn bed ik kan :P

   Verwijderen
 2. leuke tips! Ik denk dat ik gewoon iets lekkers ga maken voor mijn vriendlief :)

  BeantwoordenVerwijderen