zondag 9 februari 2014

krullen die lang blijven zitten.


 
Gister konden jullie een review lezen over de krul/ stijltang van de action. ik ben zo tevreden over die tang! Ik kan eindelijk mooie krullen maken die echt de hele dag blijven zitten. maar de krultang is natuurlijk niet de enige die zorgt dat mijn krullen lang blijven zitten, daar zijn meer producten voor nodig. Vandaag geef ik jullie mijn tips hoe ik mijn krullen echt lang laat zitten.

Ik zal even beginnen met mijn natuurlijke haarvorm. Ik heb van mezelf echt heel erg stijl haar. Mijn haar is niet echt heel erg zwaar maar toch zakte krullen er bij mij na een uurtje alweer uit. ik heb heel erg veel verschillende krulmanieren geprobeerd maar niets hielp tot ik niet bij de verschillende krulmanieren ging kijken maar juist bij de juiste voorbereiding. Als je je haar echt helemaal klaar maakt om te krullen dan kun je elke manier om je haar te krullen gebruiken je krullen blijven dan echt perfect zitten!

Als ik mijn haar wil gaan krullen vind ik het wel fijn om vooraf mijn haar te wassen. Je kunt dan je krullen prima 2 dagen dragen. De tweede dag zijn ze bij mij wel een stuk losser maar dat vind ik vaak ook wel mooi. gebruik tijdens het wassen een shampoo en conditioner die je haar niet zwaar maken. Zo licht mogelijke producten. Als je juist producten gebruikt die haar heel erg zwaar maken dan zakken de krullen erg snel uit.

Voor de volgende stap kun je je haar eerst laten opdrogen maar je kunt dit ook gewoon met handdoek droog haar doen dat maakt helemaal niets uit. je gaat nu namelijk je haar preppen. En deze geweldige tip heb ik van Beautygloss!! Dus alle credits over deze tip gaan helemaal naar haar. Voor de mensen die niet weten wat dit is. je doet heel erg veel mousse in je haar. Maar met heel erg veel bedoel ik ook echt mega veel! Als je je haar eerst heb laten drogen dan moet het nu weer doorweeks zijn van de mousse. Ik was hier in het begin een beetje bang voor omdat ik dacht dat mijn haar heel erg vet zou worden. maar dit is echt helemaal niet zo! Als de mousse erin zit dan ga je je haar föhnen. Je kunt dan het beste je haar stijl föhnen. Na het föhnen is je haar dan heel erg stijl dus makkelijk te krullen en heel er zacht en glanzend! Wil je precies zien hoe het preppen werkt kijk dan de video op beautygloss.nl

En dan kun je je haar gaan krullen met welke krultechniek dan ook. Ik heb nog 1 laatste tip. Deze is niet echt nodig als je het preppen echt goed heb gedaan maar soms gebruik ik hem toch voor wat extra versteviging. Je kunt namelijk voor je de pluk gaat krullen nog extra inspuiten met haarlak. Als je zonder hitte krult kun je de plukken ook een beetje natmaken en aan het einde een klein beetje met de föhn over de krullers heen gaan. Zorg er dan wel voor dat je zeker weet dat de plukken helemaal droog zijn voor je de plukken eruit haalt anders zijn je krullen mislukt.

En dit waren mijn tips hoe ik mijn krullen de hele dag/nacht laat zitten. meestal zie ik de volgende dag nog wat lossere krullen of slag in mijn haar. En zoals ik net al zij het preppen heb ik echt van Beautygloss dus ga zeker naar haar filmpje over preppen kijken!! Als jullie nog tips hebben om je krullen langer te laten zitten zet ze dan in de comments.

7 opmerkingen:

 1. Wat een handige tips, leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. er ging iets fout met inplannen. de tag komt later nog online. dit is het echte artikel voor vandaag :P

   Verwijderen
 3. Leuke tips! Ik ga ze zeker eens uitproberen want als ik krullen in mijn haar maak, zijn ze in no time weer verdwenen. x

  BeantwoordenVerwijderen