dinsdag 11 februari 2014

catrice lipglow


 
Toen catrice deze speciale lipstick in hun assortiment kreeg was ik er zelf heel erg benieuwt naar. Ik had ook wel verwacht dat er toen al veel over geschreven zou worden. maar eigenlijk ben ik maar weinig reviews van dit product tegen gekomen. daarom leek het mij wel heel erg leuk om hem zelf te reviewen! Dus ben je benieuwt lees dan snel verder.


Ik heb het over de ultimate lip glow van catrice in de kleur one shade fits all. Dit is de doorzichtige lipstick die catrice al een hele tijd geleden aan het assortiment heeft toegevoegd.

De verpakking vind ik echt geweldig. Hij ziet er zeker niet goedkoop uit maar toch vind ik hem wel schattig. Het spiegeleffect vind ik persoonlijk heel erg mooi en de roze details fleuren het geheel nog wat op.


De lipstick is er dus in maar 1 kleur. De bedoeling van deze lipstick is dat hij reageert met de warmte van je lippen en dan een kleur vormt. Hij is dus niet bij iedereen precies hetzelfde.

De stick ziet er natuurlijk geweldig uit. heel jelly. De kleur van de stick is oranje maar zoals ik net al zij is de kleur op je lippen bij iedereen net ietsjes anders.

Ik wilde erg graag swatches maken maar omdat je niet veel verschil zag heb ik deze achter wegen gelaten. De lipstick word bij mij een hele mooie roze kleur. Een beetje de my lips but better maar dan net iets opvallender. Je ziet wel degelijk dat ik iets op mijn lippen heb maar opvallend is het zeker niet. De lipstick voelt wat dikker aan net een lippenbalsem. Hij plakt een heel klein beetje en blijft niet heel erg goed zitten.

Ik vind het een super leuk product om in mijn stash te hebben. Maar geweldig is hij niet. Ik vin het meer een getinten lippenbalsem. Het is meer een hebbe dingetje, en dit product gaat dan ook niet echt een favoriet worden van mij. Maar leuk is hij zeker! De lipstick kost 4,99.

5 opmerkingen:

  1. leuk! ik zelf heb niet zo'n lipstick maar wil wel proberen!

    nog eens mega bedankt dat je me helpt met het plannen en zo :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij mij was hij wel een favoriet, hij maakt mijn lippen net wat donkerder! Helaas heb ik hem helemaal opgemaakt. x

    BeantwoordenVerwijderen