zaterdag 15 februari 2014

palmer's handcreme


 
Mijn handen zijn er, sinds dat ik bij de action werk, niet echt op vooruit gegaan. Overal kleine wondjes en sneetjes en mij nagels zijn nog nooit zo kort geweest. Een tijdje geleden besloot ik eens wat meer tijd te besteden aan mijn handen en ik zocht voor mezelf een handcrème uit bij de Kruidvat. vandaag ga ik deze voor jullie reviewen dus ben je benieuwt lees dan snel verder!

Ik koos voor de palmer’s intensive relief hand crème. Ik kreeg bij deze crème wel het idee dat hij goed zou werken. Ik had ook al eerder een body lotion van palmer’s gehad en deze was mij ook erg goed bevallen.

De verpakking vind ik er wel goed uit zien. Niet echt geweldig maar hij is zeker niet lelijk. Best wel simpel eigenlijk. Wat ik vooral goed vind aan de verpakking is dat het een tube is. lekker makkelijk voor in je tas. En handig om te gebruiken vooronderweg.

Zoals ik dus net al zij een tube. Ik koos dit expres omdat ik hem nu echt vaker dagelijks wilde gebruiken. Het is makkelijk en hygiënisch.

De substantie is erg dik. Ik vind het zelf niet erg want dit betekend vaak wel dat het echt een goede crème is. een nadeel daarvan is dat hij iets minder snel intrekt. Toen ik hem n gebruik had vond ik het niet heel erg.

Het eerste wat mij meteen opviel was de geur. Nee die was echt niet lekker. Ik vind dit bij een handcrème echt een afknapper want ik ruik de geur dan constant. Lang heb ik deze crème dan ook niet gebruikt. Een miskoop? Nee dat niet. Ik ontdekte dat deze crème perfect is voor mijn knieën. Mijn knieën zijn enorm droog en constant blauw. Deze crème verzorgt mijn knieën echt perfect en ik heb geen last van de geur.

Qua handcrème was dit product helaas geen succes maar gelukkig is hij voor een ander doel juist weer perfect! Deze handcrème is te koop bij onder andere de Kruidvat en kost 3,99.

5 opmerkingen:

  1. Lijkt me een fijne handcrème, maar wel erg jammer van de geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat hij niet snel intrekt en dat de geur wat tegenvalt! Gelukkig kan je hem nog op een andere manier gebruiken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. jammer dat je de geur niet echt lekker vind. heb je die van Kruidvat eigenmerk al eens geprobeerd ( paarse versie )? ik vind die echt fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @emkeDeJonghe ja die heb ik ook! alleen die is op het moment echt niet voedend genoeg voor mij.

      Verwijderen