vrijdag 14 februari 2014

glossybox


 
De glossybox van januarie was weer bezorgt! Ik vind het zo ontzettend leuk om hem weer te ontvangen. Het is echt een soort van cadeautje elke maand. Ook deze maand leek het me weer heel erg leuk om de producten te laten zien die ik in mijn glossybox gekregen heb. Dus ben je benieuwt kijk dan snel verder.

Deze maand zaten de producten weer in een licht roze box. Maar volgends mij heeft de box een kleine update gehad. Hij is nu glanzend in plaats van matt en de deksel is ook veel hoger dan eerst (kun je hem beter gebruiken om je stash goed te organiseren).

Dit was wat ik zag toen ik hem openmaakte. Ik word altijd heel erg enthousiast als ik hem zo openmaak maar wil tegelijk ook alles bekijken en lezen wat het is. mijn eerste indruk was niet geweldig maar ook niet echt slecht. Ik wist gewoon niet veel van de producten te herkennen. Dus ik ging snel lezen wat alle producten waren!

Het eerste wat ik zag was de 25 eurokortingskaart van Zalando. De kortingsbonnen zitten altijd in de doos zelf en niet in het papier dus daarom zag ik deze als eerste. Je krijgt met deze bon bij minstens 50 euro aan spullen 25 euro korting. Ik vind het zelf wel een hele leuke actie want als je kleding shopt ben je al snel 50 euro kwijt. En dan is die 25 euro korting toch wel weer leuk meegenomen.

Wat mij qua producten het eerst opviel was de The POREfessional van Benefit cosmetics. Ik vind de producten van Benefit er altijd echt fantastisch uitzien en daarom wil ik er ook super graag veel van proberen. Ik heb al eerder de They’re real mascara gehad en daar was ik echt enorm fan van!! Dus ook naar dit product ben ik erg benieuwt. Ik heb er in ieder geval al een hoop goede reviews over gelezen. Ik kreeg een kleine verpakking. Normaal gesproken krijg je 22 ml en daar betaal je dan 33 euro voor.

Er zat weer een nagelproduct in en deze keer iets wat als geroepen komt. Ik ben weer heel erg bezig om mijn handen er weer wat mooier uit te laten zien en ook mijn nagels krijgen weer wat meer verzorging. Het gaat heel erg goed en ze beginnen er steeds beter uit te zien, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Deze nagellak is va alessandro en het is een nagellak die je nagels er mooier uit laat zien. Ik kreeg een kleiner flesje waar ik alsnog heel erg lang mee doe. Normaal krijg je 10 ml voor 9.30.

Producten voor de voeten daar was ik nooit echt fan van. Toch probeer ik mijn voeten de laatste tijd meer te verzorgen omdat ik er ook aan wil wennen. In de box zat een fly high foot gel van beauty bird. Dit is een gel die je voeten verfrissend en schoon laten aanvoelen. Perfect voor vermoeide voeten. Ik heb deze nu een week in gebruik en ik kan alvast zeggen dat het echt een top product is. ik heb vak als ik een avond heb gewerkt dat in dan in bed lig met echt brandende, pijnlijke voeten. En deze gel laat mijnvoeten echt fris aanvoelen! Deze verpakking is een full size en kost 9 euro.

Ik ben best wel een fan van zeep. Ik vind het wel fijn in gebruik en als het een fijn product is vind ik het niet erg om gewoon te gebruiken. Ik vind het daarom ook altijd wel leuk om nieuwe zeepjes te proberen. Deze zeep is van prestiche soap en dit is een totaal natuurlijke zeep met allemaal goede oliën. Ik heb hem nog niet gebruikt maar ik ben wel echt super benieuwt naar deze zeep! Deze verpakking is een full size en kost 12.30.


En als laatste een beetje een raar product. Ik hou van rare producten! maar rare producten zijn vaan of echt geweldig of een gigantische misser. Toen ik deze verpakking voor het eerst pakte dacht ik dat deze leeg was omdat hij zo licht was. Mar gelukkig zat het product er wel in. dit is namelijk een konjac sponge van karmameju. De spons is echt keihard dus voordat je hem de eerste keer gebruikt moet je hem 3 minuten in warm water leggen. Deze spons moet exfolieren, zuiveren en diep reinigen ook moet de spons je doorbloeding verbeteren. Ik ben heel erg benieuwt! Over dit product horen jullie zeker meer. Dit is een full size verpakking en hij kost 9.25.
En dat waren alle producten die ik in mijn box heb gekregen. Ik ben er heel erg blij mee. veel producten kwamen eigenlijk als geroepen! Mijn favorieten zijn de primer van Benefit en de voet gel! Maar ook de andere producten wil ik nog erg graag proberen! Wat hadden jullie in de januarie box?

3 opmerkingen: