zondag 16 februari 2014

fairytale tag


 
Vandaag heb ik echt een hele leuke tag voor jullie! Namelijk de fairy tale tag. Dit is een tag met vragen die gericht zijn op sprookjesfiguren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi?
We beginnen al meteen met een hele moeilijke vraag. Ik kan in de spiegel kijken en mezelf mooi vinden, maar ik kan ook in de spiegel kijken en mezelf echt totaal niet mooi vinden. Ik denk dat ieder meisje dit wel heeft. Er zijn momenten waarop ik mezelf wel beschouw als mooi maar ook zeker momenten dat ik dat niet doe.

Doornroosje: Hoe veel uren slaap je elke nacht?


dat is heel erg verschillend. Dat licht er helemaal aan hoelaat ik thuis kom en hoelaat ik s’ochtends weer op moet.

Assepoester: Heb je een avondklok?


als ik s’avonds thuis ben dan lig ik altijd om half 10 wel in bed. Ik slaap dan nog niet maar ik lig in ieder geval in bed zonder de tv enzo. Dit gebeurt ongeveer 2 keer in de week. de rest van de avonden licht het er helemaal aan hoelaat ik klaar ben met werken, soms ben ik dan half 10 thuis soms pas 11 uur dat verschilt heel erg.

Rapunzel: Houd je er van om buiten te zijn?


Als het zomer is hou ik ervan om buiten te zijn. als ik nu uit het raam kijk dan wil ik echt niet naar buiten. Ik hou totaal niet van kou, regen, wind, sneeuw en alles wat met herfst en winter te maken heeft. Ik ben een echte kou kleun en ik heb het heel erg snel koud. Maar als het lekker weer buiten is dan vind ik het wel heel erg leuk om buiten te zijn!

Roodkapje: Vertrouw je onbekenden snel?
nee totaal niet. Ik ben echt van de kat uit de boom kijken. Ik vertrouw eigenlijk helemaal niets wat nog onbekend voor mij is.

De wolf en de 7 geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?
Soms wel en soms niet. Ik kan echt heel erg dom zijn en daarmee kunnen mensen me dan echt heel erg makkelijk in de maling nemen. Maar over het algemeen trap ik er niet heel vaak in als mensen me voor de gek willen houden. Dat komt misschien ook wel een beetje omdat ik dus het onbekende totaal niet vertrouw en ik eerst alles zeker wil weten voor ik geloof.

De Zeven Raven: Heb je zusjes of broertjes? Zo ja, hoe is je relatie met hen?


ik ben enigs kind en ik heb heel erg veel de vraag gekregen vroeger wat ik daar nu van vond. En ja mensen keken altijd wel raar op als ik dan zij dat ik het wel prima vind zo. Ik kan me prima vermaken in me eentje en ik ben ook erg op mezelf.


Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?
heel cliché misschien, maar een mooie persoonlijkheid is natuurlijk wat een persoon mooi maakt. Mensen hoeven niet perfect te zijn dus ook niet wat persoonlijkheid betreft ik heb ook zat vervelende eigenschappen. Als ik zie dat iemand heel erg goed met andere kan opschieten en hij gewoon erg leuk overkomt dan maakt dat die persoon ook mooi.

De Kikkerkoning: Wat vind je walgelijk?
Vroeg opstaan! Ik vind echt vroeg uit mijn bed moeten echt verschrikkelijk! Ik ben het nu wel gewend om voor school om half 8 eruit te moeten. Maar als ik dan een hele week heb dat ik om half 7 moet opstaan voor school dan ben ik echt niet te genieten in de ochtend! Ik vind vroeg opstaan echt walgelijk.


Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jouw huis?
Uhmm, ik zal het eigenlijk niet weten. Er staan wel wat planten beneden maar hier in het huishouden zijn we allemaal erg slecht in planten verzorgen en gaan ze eigenlijk allemaal vrij snel dood.

De Gelaarsde Kat: Heb je huisdieren?
Ik heb geen huisdieren. De enige huisdieren die ik heb gehad zijn 3 hamsters. En ik hoef eigenlijk ook geen huisdieren. Ik vind dieren best wel leuk maar ik vind dat als je zelf een huisdier heb je gewoon heel erg afhankelijk bent van dat huisdier en dat wil ik niet. Ook willen mijn ouders nu geen huisdieren maar dat is ook een van de redenen waarom ik later niet snel huisdieren zou nemen.


Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.


Ik vind soms spontane dingen heel erg moeilijk om mee om te gaan. Als er iets spontaan gebeurt en ik moet echt ala minuut beslissen wat ik dan wil dan krijg ik het enorm benauwt. Ik vind dit zelf best wel moeilijk omdat spontane dingen echt heel erg leuk kunnen zijn.

Pinokkio: Wat is je grootste wens?


Ik heb niet echt grote wensen. Ik heb wel dromen maar dat zijn niet echt grote wensen en ik ga die ook niet delen met mensen. Ik droom erg vaak over veel dingen en ik heb het er soms wel eens over maar als mensen echt specifiek over dromen of wensen vragen dan vertel ik die eigenlijk nooit. Ik vind het zelf fijn om die voor mezelf te houden.

Peter Pan: Wat is je (mentale) leeftijd?
Ik denk dat mijn mentale leeftijd gewoon 17. Ik vond het zelf heel erg moeilijk om te kiezen omdat ik eigenlijk gewoon mijn eigen leeftijd (16) wilde kiezen. Toch ben ik voor 1 jaartje ouder gegaan. Ik heb maar 1 jaar gedaan omdat ik niet vind dat ik slimmer ben ofzo dan dat ik nu hoor te zijn. maar toch heb ik 1 jaar gedaan omdat ik toch wel merk dat ik anders nadenk over dingen dan bijvoorbeeld mensen bij mij op school.

De Sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit?


Alles wat ik qua materiaal bezit is vervangbaar dus dat zal ik niet heel snel kostbaar noemen. Ik vind dingen die gewoon niet vervangbaar zijn het meest waardevol en dat zijn dus mijn waardevolle bezitten.

Golden Mary & Pitch Mary: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard?
ik heb wel echt van beide kanten iets. Ik kan erg hard werken maar ik ben soms ook heel erg lui. Ik denk dat dat ook wel moet want je kan niet fulltime hard werken of full time lui zijn. maar als ik echt moet kiezen dan denk ik toch wel dat ik ga voor harde werker.


De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?


Licht er een beetje aan wat voor feestjes. Over het algemeen vind ik het natuurlijk altijd wel leuk om naar een feestje te gaan maar soms kan ik er ook echt tegen op kijken. Het licht er echt helemaal aan wat voor feestje, waar het is en wie er zijn.


De Nieuwe Kleding van de Keizer: Geef je veel om je kleding?
Ik vind kleding best wel belangrijk. Ik blog meer over beauty omdat dat is wat mij echt boeit en wat ik echt leuk vind. Maar ik doe aan de andere kant ook weer me best om er leuk uit te zien qua kleding. Ik voel me ook beter als ik vind dat ik een leuke outfit aan heb. Dus ik denk toch dat ik best wel veel geef om kleding.

Het Knappe Snijdertje: Vind je jezelf dapper/moedig?
Nee, ik ben echt een held op sokken. Heel soms wil ik wel eens iets moedigs doen maar dan is dat vaak onbewust. meestal ontloop ik deze situatie. En mocht ik er toch in een zitten dan ren ik het liefst weg. Ik probeer de laatste tijd wel echt mijn hoofd koel te houden en gewoon meer dingen te doen die ik eigenlijk hiervoor niet gedaan had.

De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig?


Ik kan best wel gevoelig zijn ja. Ik praat niet heel erg graag over gevoelige dingen enzo dus ik hou het altijd wel heel erg voor mezelf. Ook kan ik het heel erg goed verbergen voor andere. Als iemand iets vervelend tegen mij zegt dat doe ik net of het me niet interesseert of dan zeg ik iets terug maar natuurlijk doet het je echt wel wat.

En dat waren alle vragen. Ik vond het een hele leuke tag! Sommige vragen vond ik wel moeilijk te beantwoorden omdat ze best wel persoonlijk waren maar ik heb ze allemaal zo goed mogelijk proberen te beantwoorden! Wat vinden jullie van deze tag?

4 opmerkingen:

 1. leuke tag! morgen komt er ook een tag bij me online " bloggers life tag! ". deze tag ga ik zeker ook eens doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! half 10 in bed soms, wow! dat is mij al jaren niet meer gelukt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @marloesBerghege ik vond het in het begin ook wel heel erg moeilijk om vroeg in bed te liggen. maar toen ik eenmaal ging werken en ik dan vaak pas half 11 a 11 uur thuis kwam. wilde ik wel vroeg slapen als het dan eens een keertje kon. dus nu ga ik om half 10 naar bed en dan nog even op mijn laptop bloggen ofzo :P

   Verwijderen