zaterdag 8 februari 2014

stijl- krultang action


 
Op blogs zie ik vaak de meest dure haartangen voorbij komen. Vooral de CHI tangen komen heel erg vaak voor. Ik heb dat budget niet voor zulke duren tangen. En ik heb het er eigenlijk ook niet echt voor over. maar ik vind het natuurlijk wel erg leuk om mijn haar zo nu en dan eens te krullen. Daarom ben ik de stijl/krul tang van de action gaan proberen! Vandaag horen jullie wat ik van de tang vind.


Hierboven zien jullie de tang. Als je hem in de winkel koopt dan zit hij in een doos met een gebruiksaanwijzing erbij, maar ik heb die al weggegooid (dom). Ik heb de tang vooral gekocht omdat ik mijn haar ermee wilde gaan krullen maar voor deze review heb ik ook het stijl gedeelte geprobeerd. Ik heb van mezelf stijl haar maar als het na het wassen heel erg pluizig is dan zie ik heel erg duidelijk verschil als ik het gestijlt heb.

De tang ziet er prima uit vind ik. Hij is gewoon simpel zwart. Daar ben ik heel erg blij om want met allerlei toestanden eraan worden ze meestal toch niet veel mooier.

 
Dit is de aan en uit knop. Hij heeft 3 standen maar die zijn er bij mij al afgesleten (dat gaat dus best wel snel). Op stand 0 staat hij uit, dan brand het lampje ook niet. Op stand 2 staat hij op 160 graden en op stand 3 op 190 graden. Alhoewel ik mijn vorige tangen altijd op 220 graden zetten komt er echt veel warmte van de tang af met 190 graden en vind ik die stand niet te ‘koud’. Dus de 3 standen vind ik prima werken.

Met dit knopje kun je bepalen of je gaat krullen of stijlen. Zoals hij nu staat is de bovenkant dicht en kan je gaat krullen. Schuif je het knopje naar beneden dan gaat de bovenkant open en dan kan je gaan stijlen. Ook deze icoontjes beginnen er al af te slijten.


Hier zien jullie de tang als hij openstaat. Zo kun je je haar ermee gaan stijlen. En ik ga heel eerlijk zijn want ik vind dit helemaal niks. Ik heb zelf een andere stijltang die ik wel heel erg fijn vind dus ik heb wel wat vergelijkingsmateriaal. En deze vind ik echt helemaal niks. Hij doet best wel pijn als ik hem gebruik. Soms blijven er haren hangen. En mijn haar word niet echt goed, mooi en glas stijl. Dus wil je graag een goeie stijltang dan zal ik deze laten liggen!

En dan het krulgedeelte. Het is de bedoeling dat je je haar er gewoon omheen draait. Ik vind dit zelf een hele fijne manier van krullen het enige nadeel is dat hier geen handschoen bijzit. Heel erg uitkijken dus voor je handen! Je kunt de handschoen trouwens wel los kopen volgends mij.

Je kunt met deze krultang best wel veel verschillende krullen maken. Je kunt ze er los indraaien, je kun juist hele strak ingedraaide krullen maken en je kunt experimenteren met verschillende kanten op krullen. Ook zou ik eens op youtube zoeken want er zijn heel erg veel verschillende manieren om je haar met 1 soort krultang te kunnen krullen.

Ik stond de eerste keer dat ik de krultang gebruikte al meteen versteld! Wauw wat doet deze krultang het goed. Ik hou de pluk ongeveer 15 a 20 seconden om de tang heen. Ik krijg echt hele mooie krullen! Ook blijven de krullen bij mij heel erg lang en goed zitten. morgen komt er een artikel met wat ik doe om krullen er de hele dag in te laten zitten!

 
Hier is trouwens nog een foto waar je een beetje kunt zien hoe ik mijn haar gekruld heb. Ik heb het hier licht gekruld dus niet echt strak ingedraaid.
Ik ben echt ontzettend tevreden over deze tang! Het stijl gedeelte zou ik overslaan maar de krullen die ik ermee kan maken zijn echt super mooi! ik heb eindelijk een goeie tang gevonden die erg mooie krullen maakt. Ik gebruik hem nu ook regelmatig. Ik heb in 20 minuten al mijn haar gekruld! Zo als ik net al zij is de tang te koop bij de Action en kost hij 7,49.

5 opmerkingen:

 1. Wow wat een leuke krul en stijltang voor zo'n lage prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh my god, je krullen zien er zo prachtig uit! Looking good lady. :) Van de Action? Niet te geloven zeg. Damn cheap + geweldig resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi! maar 15 a 20 seconden per pluk vind ik wel heel lang :p mijn remington wand heeft met 5 sec genoeg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het is wat je zelf wil natuurlijk :P wil je strakke krullen dan hou je hem er langer in dan losse krullen :P en deze word ook een stuk minder heet dan de remington dus uiteindelijk maakt het niet zo heel veel uit :P

   Verwijderen